Mercimekkkanasi DiplomaliEvHanimi bu arada progestan da kullanıyorum sabah akşam hep canım ve 2 ay önce de düşük yaptım
AyEr DiplomaliEvHanimi canım benım bende aynı seylerı yasadım cok zordu evde yatıyosun hıcbırsey yapmıyosun ıgne ılacla suan cok sukur sıkıntımız yok 25+1 olduk❤️
DiplomaliEvHanimi Mercimekkkanasi allah sabir versin canim esim sukur yemegide yaparim diyo camasirida asarim dio sn yat dio allahim saglikla dogurmayi nasip etsin
Mervecckl DiplomaliEvHanimi yat canım yar bu günlerini çook özleyeceksin keyfini çıkar hatta yerime de yat bir bebeğim var ve yine hamileyim bırak yatmayı oturamıyorum bir dakika bile🤦🏻♀️
DiplomaliEvHanimi Mervecckl allah sabir versin canim ev elden gidio 😅 esimde coook sık calisiyo anca 😇
gozz Mervecckl bu post gereksiz değil sanırım cevap vermişsiniz :) :) çok komiksiniz beni güldürdünüz
Mervecckl DiplomaliEvHanimi giden gitsin canım sağlığınızdan önemli değil emin ol sorumluluğum olmasa bebeğime karşı bende yatardım ama onunla ilgilenmem lazım😁
Gulgulcan DiplomaliEvHanimi canım ben 1 ay yattım gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladı kanama ve lekeler doktoru dinle sonradan pişman olma telefona oyun filan indir tv izle ama yürüyüş yapma çok hareket etmemeye çalış ilişki yasağı da var bu arada
Sevvaldal DiplomaliEvHanimi ben 2 ay yattım🤦♀️ Sürekli kanamalarım oluyordu. Önümüzdeki hafta 5. aya giricem Allah izin verirse🙏 Yeni yeni evin yakınındaki parka gidip yürüyorum biraz.
Burcak61 DiplomaliEvHanimi bende 22+6 yım bana da yat dedi ama yatamıyorum sıkılıyorum kalkıp sürekli bişe yapasım geliyor ama yatmamız gerek
Damlas DiplomaliEvHanimi çok erken olmuş canım ama geçecek inşallah . Bende 2 aydır yatıyoruö. İlk haftalar çok zorlandım ama şimdi şükür alıştım. Artık sanki zaman bile çok çok çabuk akar oldu. Rabbim sabrını veriyor, kucağımıza alınca geçecek hepsi 💕
Mervecckl gozz sen ne yazdığımı anlamışsın sana ne desem boş algılama problemin var belli ki o yüzden şaşkınlıkla susuyorum🤷🏻♀️😂
gozz Mervecckl lafından dönme canım.İlk yazmışsın her şeyi açıkça sonra fazla tepki alınca lafından dönmüşsün :) Olsun senin gibiler çok var alıştık zaten komiksin