DiplomaliEvHanimi Ultrasona gire tam 6haftaligiz dun doktora gittim kalp atisini derinden duydum 3mm dedi bas popo ama kese biraz asagidaymis profestan verdi surekli yat tuvalt harc kalkma desi ve bn surekli yatmakdan hasta olcam galiba bu durumu yasayan varmi 😢😕😕😕🧿🙏🏻
deletedmom9494 DiplomaliEvHanimi 10 gün oldu sürekli yatıyorum bende canım o ilacın da iğnesini kullanıyorum bende bütün gün yatıyorum yatmaktan belim ağrıyor benimde
Aysemlg DiplomaliEvHanimi ben 4 haftdır öyleyim kuzum mecbur .durmadan yatmakdan gına geldi ama yapacak biley yok geçmiş olsun sanada
FatmaAtess DiplomaliEvHanimi kız ben dört ay yattım bebeğinin iyi olmasını istiyosan yatıcam mecbur yapacak bişey yok 🤷♂️🌺
suletnc DiplomaliEvHanimi senin biraz erken olmuş canım 24haftaluktan beri erken Doğum riskim var suan 34.haftadayım ve hala yatıyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama bebişlerimiz için mecburuz
DiplomaliEvHanimi deletedmom9494 aynen bacaklarim sizlio yuksekte tutmaksan bi saga bi sola donuyom iyce bunaldim 🙄🙄
deletedmom9494 DiplomaliEvHanimi bende Benim 15 haftalık bir hafta önce kanamam oldu doktorumda ilaç verdi işte şimdi iyiyim çok şükür evde tek olunca birşey yiyesin gelmiyor elim evde dur yat dinlen diye bir yere de gitmemi istemiyor
Demircimom Bende Progestan 1 hafta kullandım ve acayip uyku halsizlik yaptı kanamam kesilince doktor kullanmana gerek yok dedi. Umarım seninde tehliken hemen geçer yatmana gerek kalmaz 🙇♀️
DiplomaliEvHanimi FatmaAtess raziyim canim ama iste tek olunca saglam olan bile hastalar surekli yatmaktan bnm kastim bu 🥰
suletnc DiplomaliEvHanimi amin canım son iki haftam var 36.haftayı doldursam yeter dedi doktorum. Yatarken ayakların biraz yükselte olsun ara ara
Necla06 DiplomaliEvHanimi sıkılmaktan zarar gelmez bebeğini kaybetme riskini göze almaktansa yatmayı tercih etmelisin.
Kabarik DiplomaliEvHanimi ben yil basinda basladim yatmaya goruyosnuz ki nisan geldi😣😢 cok bunaliyorm bazen gokyuzunu gormek istiyorm ama bebeklerimiz icin yapmak zprundayiz vakit gecirecek biseyler bulun degilse zor oluyor.
Mercimekkkanasi DiplomaliEvHanimi yalniz değilsin canım bende aynıyım 7m Haftadayım hep yatıyorum eşim beni artık daha fazla çekmediğini söyleyip anneme getirdi hemde ama meleğim benden daha değerli InsAllah o iyi olsun da ben hep yatarım
DiplomaliEvHanimi Mercimekkkanasi allah sabir versin canim esim sukur yemegide yaparim diyo camasirida asarim dio sn yat dio allahim saglikla dogurmayi nasip etsin