IzguVeAnnesi Fadiiiik Bu cocugun gelecegi yok nasilsa ekmek elden su gölden bu rahatlik bende olsa bende gelmezdim dunyaya senin doguma daha cok var diyo😂
Fadiiiik IzguVeAnnesi 😂😂 aaa kıyamam ya inşallah gelir Tez zamanda o minik ama sanırsam keyfi yerinde
momof3 Fatmanur1204 İnmeden Doğum olur ben 4 cm açılmayla hastaneye yattım hiç inmemişti karnım suyum patlatılınca Doğuma yarım saat kala indi 😅
Fatmanur1204 momof3 Bu insanlar zaten moral bozmaktan insanı korkutmaktan başka bir şey yapmıyorlar cok teşekkür ederim dua edin bende bugün yarin doguraym hayırlısı ile 😍💋🙏🏻
MerveNuur Biz de 37+4 olduk ama inme falan olmadı galiba 🤷🏼♀️ İndiği zaman anlaşılır herhalde dimi 😁🤭
IzguVeAnnesi Fadiiiik Keyfi yerinde maalesef hic dusunmuyor cikmayi hanimefendi😂 Amin canim insallah ,Allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsin☺️
Fadiiiik Fatmanur1204 varya cnm bende düşünüyom sanki banada öyle geliyo inmiyo gibi ama belki de inmedende gerçekleşir
Fatmanur1204 Fadiiiik İnşAllah da öyledir yani öyle yada böyle bu çocuklar mecbur doğacak içimizde kalmayacak ya 😂
Fadiiiik IzguVeAnnesi aminn cnm inşallah 🤲🏾🥰 prenses hanima bak sen keyif bende olsa bende cıkmam galiba🤭
Beyza123 Fadiiiik Evet canım belli oluyor sivreliyor gibi oluyor top gibi aşağıda duruyor zaten belli olur dikkatli bakarsan ber rahatlama gibi birşey oluyor nefes darlığın filan azalıyor
Fadiiiik Beyza123 bende daha inmedi sanki veya indide ben tam çözemiyom çünkü bebiş gerildinde öyle bi göğsümün altında toparlanıyoki