Fadiiiik Ssraa yukardan aşarı iniyo cnm😁 yani bazen bazılarında oluyo galiba bende olmadı mesela daha göbek yani göğsümün altında bazen Doğum yaklaşınca aşarı iniyormuş bende tam nasıl görünüyo bilmiyom ama umarım anlata bildim cnm😂😂
Ummuskaan Fadiiiik ay bilmiyorum ki ilk bebeğimi 39. Haftamda doğurdum bu ne zaman gelecek bilmiyorum
Sedaahmet Fadiiiik kişiden kişiye degisiyor canım aslında. Benim karnım zaten hep aşağıdaydı. Ama şimdi daha da aşağı indi. 😁
IzguVeAnnesi Fadiiiik Bu cocugun gelecegi yok nasilsa ekmek elden su gölden bu rahatlik bende olsa bende gelmezdim dunyaya senin doguma daha cok var diyo😂
Beyza123 Fadiiiik Evet canım belli oluyor sivreliyor gibi oluyor top gibi aşağıda duruyor zaten belli olur dikkatli bakarsan ber rahatlama gibi birşey oluyor nefes darlığın filan azalıyor
Ssraa Fadiiiik o kadar büyüyor mu ya biz 25 haftalığız şuan baktım da göbeğim baya var ama göğsümle arası da baya var o kadarbüyüyecek demek ki🙄🙄
Fatmanur1204 Fadiiiik bende 39+4 um hala inmedi geçen komşunun birisi Doğumun gelmiş senin göbeğin niye yukarda doguramazsin felan diye dalga gecti sinir etti beni acaba Doğumdan bir gün önce iner mi yada inmeden Doğum olur mu ?
momof3 Fatmanur1204 İnmeden Doğum olur ben 4 cm açılmayla hastaneye yattım hiç inmemişti karnım suyum patlatılınca Doğuma yarım saat kala indi 😅
Fadiiiik Fatmanur1204 varya cnm bende düşünüyom sanki banada öyle geliyo inmiyo gibi ama belki de inmedende gerçekleşir