Dilekkuzey ben de merkeze geldim özel hastaneye. Bugün çektirdiğim 5. Nst oldu. Az bir sancı çıktı yatış verildi bütün tetkikler yapılacak. Bebeğim iyi çok şükür.
    Merecepefe son geldiğim hastanede bakılıyor. Protein kaçağına da bakılacak inşallah bir sorun çıkmaz 🤲🏻
      Kbrakaya evet artık yatışa geçtim sanırım. Şimdi serum bağlandı sizin gibi devam edeceğiz sanırım.
      dishonest Benimde protein kaçağı çıktı kültür verdik sonucu bugün çıkacak ins
      Tahlil sonuçlarım çıkmadı daha ama açılmam varmış 1cm bir gece de daha yatacağız hastanede
      dishonest suan 34+1haftalıgım 24.haftadan beri yatıyorum erken Doğum riskim var geçen hafta doktora gittiğimde nst de sancım çıktı doktor ilaç verdi sancı kesilsin diye ama suan bile hala kasıklarım agrıyor😔 korkuyorum bebeğim doğup küveze girer diye 😔 kasıklarım rahatsız edecek kadar agrıyor yarın.doktora gitsem mi Pazartesi’ye kadar dayanmaya mı çalışsam kızlar 😔?
        suletnc mutlaka gidin doktora küvet o kadar da kötü bir şey değil. Size de yazık bebeğe de. Ben 31 haftada gece 3 de yatış yaptım hastaneye kendim sancım bile yoktu nst de sancı çıktı bir de şiddetli kasılmalarım vardı.
          dishonest gideceğim dün gece agrım oldu ve mide bulantısı oluyor anlam veremediğim değişik seyler oluyor vücudum da 😔 teşekkür ederim 🙏🏻
            suletnc doktora gidin tabi ama kuvese girmesi degil hastalikli olmamasi onemli ve hemen toparlanmaso kendiinizi üzmeyin
            Dilekkuzey progestan mı durdurdu bana da başka bi ilaçtan bahsetti tansiyon ilacıymış rahimi gevşetiyormuş
            • Sewo bunu yanıtladı.
            • Sewo bunu beğendi.
              Sewo evet evet oydu ismi sanırım iniallah biraz büyüyünce doğar çocugum ya daha çok küçük
                Reykzy sağlıkla zamanında gelsinler. Kac haftalıksin canim