HYK Joie litetrax 4 aldik. Pratik kapanan bir model. Uzun sure kullaniriz, bastona da ihtiyac kalmaz diye dusunuyoruz. 1500 lira civari olmasi lzim fiyati.
Dygnsn Gamzeciks 1.900 dü vodafonelulara yüzde 10 indirimli aldık inşallah devam ediyordur aylardır gez düşün bi hışımla aldım çıktım 😀
istkizannesi Gamzeciks prego ımpala. Hem uygun hem harika. Kraft fit in muadili. Satıcı bana çok önerdi. İyi ki de önermiş.
istkizannesi Gamzeciks iki gün önce 1175 liraya yakaladım gri rengini. Kraftın bu kadar uygun olduğunu sanmıyorum.
Ruyam34 Gamzeciks Kraft fit travel sistem . Pierre cardin kullanan arkadaşım vardı hiç memnun kalmadığını belirtmişti o yüzden ondan vazgeçtim Kraft güzel
gslcn Bir sürü modele bakıp yerlerinden kalkmadığını ve katlamanın zor olduğunu gördüğümde Kraft Pocket aldım bu da bir seçenek.
AsafTubaEmre Gamzeciks biz prego aldık gayet güzl görnyo daha kullnmk nasip olmdı ama özellklri ndnyle kullnşlı görnyo 1200 aldık kampnydydı
Mekselyna Chicco lite way plus baston puset aldım. Hem puset takılabiliyor hem de ileri yaşlarda kullanmak için. Kullanmadım tabi şimdilik ama kullanışlı olacağından şüphem yok gayet kaliteli..
Deletedmom277 Gamzeciks Evet arabanız varsa sedansa sığar ama değilse tekerlekleri çıkarıp anca koyabilirsiniz
Gamzeciks Baya araştırdım ve sonunda siparişi verdim :D genelde güzel yorumlar var. Almak isteyene öneri. Linki bırakıyorum. Elele travel sistem https://www.hepsiburada.com/elele-allroad-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-HBV0000097W25#reviews