Gamzeciks Bebek arabalarını aldınız mı? Ben çok kararsız kaldım. 2 bin liraya kadar limit ayırdım. Önerebileceğiniz marka neler. Siz hangi marka aldınız memnun musunuz?
Sinos6125 Gamzeciks ben Kiwi marka bakıyorum alıcam da galiba 3lü sistem fiyatı da 1400 ama trendyolda indirime giriyor.
Minifasulye Gamzeciks concord neo travel sistem almıştım 4 sene boyunca kullandık çokta memnunun şimdi rabbim nasip ederse 2. Bebeğimede kullanıcam hala sapa sağlam duruyor.
Dderryaa Gamzeciks bende kiwi almayı düşünüyorum yorumları gayet iyi şuan 1199 tl indirimde gittigidiyorda
Cinars16 Chicco urban plus travel sistem bakiyorum oto koltuguyla beraber olanindan ama nette bulamiyorum pekk
AkelebekB Bende bi öneride bulunayım bebek arabası alan bi süre sonra baston alıyor bebek arabası boşa çıkıyor dedi herkes, bende hem travel sistem hem şık kaliteli bşy istiyordum hemde çok agır olmasın tekrar araba almak zorunda kalmak istemiyordum, araştrdım maxi cosi dana diye ömür boyu garanti veren bi ürün buldum kampanyalı 2200 e aldım piyasada 3000 ve üzerinde fiyatları var istanbulda ayhan çocuk diye byerden aldım bu şekilde kullanmadım ama çok içime sindi Allah saglıkla huzurla kullanmak nasip eder inşllh sizede fikir oldu arkadşlar, sevgiler
Sadecan Baby geri travel sistem aldık bizde bugün tabi kullanmadık henüz. Fiyatı indirimdeydi 400 TL. Bu çift taraflı katlanıp açılması kolay çok agir değil umarım pişman olmam
Sadecan Baby hero travel sistem aldık bizde bugün tabi kullanmadık henüz. Fiyatı indirimdeydi 400 TL. Bu çift taraflı katlanıp açılması kolay çok agir değil umarım pişman olmam