YagmurDaskn Nerah Ay maşallah ☺️☺️ Ben ilk aylar zayıflamıştım ama sana tavsiyem çok yememeye çalış. Ara öğünleri çoğalt ekmeği kes. O kadar kilo almadığını fark edeceksin ☺️
Rknvlkn Nerah ben 16 haftalığım ve 12 kilo verdim 12. Haftama kadar bulantıdan hiç birşey yiyemeden sadece serum. bulantım bitti hala birşey yiyemiyorum
Merveesila mk123 bende aynı sekildeyim 54le hamile kaldım 48e düştüm ilk aylar şuan 50 kiloyum ve 26+2yim ben mi az kilo aldım diye düşünüyodum
Nerah YagmurDaskn ya benim bulantı yerine sürekli mide kazıması ve ağrısı oldum ha bire yedim psikolojim bozuldu😭😭
YagmurDaskn Nerah Mide kazınması bende de oluyor ama hafif şeylerle bastırmalıydın. Sanırım sen yemek yiyerek bastırmışsın
Anm Nerah bende senin gibiydm canm ilk gebeligimde 63 kiloyla hamile kaldm doguma 85 girdim🤦🏻♀️ ama simdi 2inci gebeligmi yashiyorum 68 kiloya indim dietle tabi
feyzaa34 Kuzum dikkat et çok almışsın bundan sonra daha az almaya bak aciktiginda ceviz fındık tarzı şeyler ye
AlyaSu Nerah hiç kilo almamıştım canım devamlı bulantım vardı,şu an 31+1 haftalık olduk 5 kilo aldım kişiden kişiye değişiyor sıkıntı etme doğumdan sonra verirsin😊
Medusa Kız nasıl kilo almasam diye fikir soruyor, millet de ben şu kadar kilo verdim hiç almadım bilmemne diye hava atma derdinde. Bi bitmediniz 🤦🏼♀️
AlyaSu Medusa bence hava değil canım farkındaysan kaç kilo aldınız yazıyor postu okuyunca belki gebelik şekeri olabilir ve bu yüzden kilo almış olabilir bünye meselesi
feyzaa34 Medusa ay gerçektende kuzum ya öneri istiyor fikir istiyor yok ben şu kadar aldım da verdimde kizcaginizin morali zaten bozuk iyice yarasına basiyolar
AlyaSu Nerah cümlemizin inşallah bitanem dediğim gibi sende sıkıntı etme meleklerimizi kucaklarımıza alınca herşeyi unutacağız ve uykusuz geceler o kiloları verdirecek 😊