Ilknur1995 Valla artık doğurmalsam da kurtulsam diyorum kızlar cidden çok bunaldım çatlaklarım çoğaldı git gide kaşıntım artıyo zaten ağır bincilt hastalığı geçirmiştim ama şu kaşıntı bi türlü gçmedi hala arada yokluyo resmen hamilelik bana çok uzun ve yorucu geldi 34haftamdayım ben benim gibi olan var mı
Ela11 Ilknur1995 bende 36.haftadayim çok zorluyor artık beni bende doğurmak istiyorum hareketleri azaldı korkuyorum doğsun da hiç olmazsa gözümün önünde olsun diyorum Allah kolaylık versin hepimize inşallah
Gyed Ilknur1995 bende 34 haftaligim ama şükür ben iyiyim gece yatamiyom o sorun nefes darlığı var sebepsiz ağlama durduramiyom kendimi 🤣
Ebrs Ilknur1995 sen yine o kadar sabretmişsin canim ya ben daha 25.haftada darlandim. Çıksada en azından bedenen bi rahatlasam, mide agrilarim son bulsa, kemiklerim normale dönse diyorum ☹ Allah hepimize sabir kolaylik versin
Ilknur1995 Flzz AlininAysesii Benim resmen tatile gitmeye ihtiyacım var okadar bunaldım evden çıkamıyorum iki adım yürüsem kasılıyorum doktordan doktora çıkıyorum doğumdan sonra eşime dedim bi uyucam 2 gün uyanmam heralde şuan geceleri hiç uyuyamıyorum çünkü
AlininAysesii 29+5’im, ben de doğum zamanı gelsin artık istiyorum, gece uykuları zehir oldu. Zombi gibi dolanıyorum 🧟♀️
Ilknur1995 Ela11 maşallah benim ki çok haraketli şuan beni yoruyo yürüyorum içerden bana vuruyo otur diye resmen
Kubracelik Ilknur1995 inan bende seninle aynı durumdaydım eşime de aynen senin söylediğin gibi doğurduktan sonra bi kaç gün uyanmak istemiyorum demiştim doğdu 25 günlük keşke içimde kalsaydı diyorum o derece uyutmuyor 😭 Not: moralini bozmak istemiyorum sadece iyi günlerin bol bol uyumaya bak
Edebyahu Ilknur1995 bende 36 haftalığım. Belim bacaklarım ayağım heryerim ağrıyor. Bi lavaboya kalksam uykum kaçıyor midem yanıyor sağdan sola dönmek tam bir eziyet yatakta. Yine de şükür allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ela11 Ilknur1995 benimki hiç öyle çok aşırı derecede hareketli olmadı uslu olacak galiba oğluş ama şu sıralar ayaklarım falan feci durumda çok ağrıyor
Ilknur1995 Kubracelik şimdide uyuyamıyorum ki çok fena uzandığım an midem yanıyo hamileliğimden beri belki 20 şişe ilaç içmişimdir geceleri hep uyanıyorum çok mideme baskı yapıyo
Ilknur1995 Flzz bi ton evişi duruyo doğumdan önce yapılması gerek üşeniyorum hayat durmuş san ki bana
Kubracelik Ilknur1995 herhangi bi mide koruyucu kullanıyor musun misal benimde öyleydi kızımın baya saçları uzun mide yanmasını o tetikliyor rennie şurup yazmıştı doktorum o baya bi rahatlıyordu beni
55Cgdmerdem Bende sabah ne yesem cıkarıyorum su içemiorım hep midem bulanıyor 14. Haftalık olduk ikiz insallah gecer
Ilknur1995 55Cgdmerdem maşallah canım ikiz ayrı bi zorlar seni ama ilk aylar gene daha iyi en azından hareket. Edebilirsin son aylar insan bitsede rahatladak diyo sürekli 😞
Ilknur1995 Ela11 şu gereksiz ağlamalar bende de var çok duygusalım çok ağlıyorum özellikle yanlızken eşim yanımda değilken ağlıyorum allahtan işr gidiş gelş saatleri hep aynı hafta sonları da evde çok yanlız kalmıyorum
Ela11 Ilknur1995 ben ilk aylarda öyleydim önce kusmaktan kendime gelemedim psikolojim bozuldu hep böyle geçecek diye sonra duygusal değişiklikler saçma sapan eşimle kavgalar ağla ağla eşim anlamıyordu beni uzak duruyordu Allah'a şükür şuan biraz iyiyim sadece gündüzleri moralim bozulursa kaynanam yüzünden akşama kadar sürüyor eşim işten geliyor ben gidip yatıyorum bazen tartışma yaşanıyor her aşaması zor Allah yardımcımız olsun