Minam Vandb yani mantıklı düşünmek lazım. Birde o insanlar önüne gelen hayvanlara sokak hayvanı ev hayvanı diye ayırt etmeden bakıyor. Geçen sağolsun kedimle ilgilenen veteriner hekim hamileydi hemde son dönemleri ne yapsın ki kadıncağız
lilamom Baharmurat annen kabul ediyorsa bir odayi ayir canim yaninda olur ama sorun olmaz ordan cikartmayin giderkende kutusu yokmu o sekilde bagaja koy cokmu uzak mesafe
Baharmurat lilamom 2saatlık yer bagajda gelırse sorun yok o zaman oğlusum kutusuda var 🙏🏻Tesekkur ederımmcanım sagolasın
lilamom DlstM birbirimize yardim etmek icin variz zaten canim😘 aynen alissin yoksa sonra cok aglar bagirir 😂 bizim bile ikisi birbirine alisik ya ayri odada olursa kucuk buyugu gormezse agliyordu birkac gun ayirdim alisti cunku herseye alismalari lazim yani
lilamom Baharmurat yok canim kurusu varsa koy 15 20 dkkada bir mola verin su ver havalandir devam edin yalniz birakip gitmektense yaninda goturmek daha iyi. İcin rahat olur
Zuhresule Slcndereli 35 haftalığım her gün beslemeye çıkıyoruz eşimle çoğunu da seviyorum bir zararı yok onların da :)
gozz Canantekin sakınan göze çöp batar canım beni güldürdün akşam akşam :) Ne gibi bir şey olabilir ki? İnsanlar evinde besliyor hep Yani ev kedisi zaten evinde demişsin aşıları vardır onun.
Selenaygur birgullllll canim yillardir kedi bakiyorum doktorumla da paylastim asilari oldugu surece sorun yok sadece sokak kedileriyle temas etme dedi senin bu dedigini hangi doktorlar soyluyo merak ettim lutfen minicik hayvanlara bu sekilde yaklasmayin ☺
Selenaygur Canantekin canim yillardir kedi bakiyorum asili oldugu surece vi sorun yok asili olmasa bile arkadasinda dedigi gibi diskisina elleyip elini agzina goturmedigin surece sorun yok doktorunlada konus icin rahat etsin ama asla sıkınti olmaz ozelliklede evdeki hayvanciklardan ☺
bebekteyaparimkariyerde Canantekin ne olabilir saçmalamayın lütfen.kedinin dışkısıyla oynamadıysanız sıkıntı olmaz.