denizannee honey canım yukarıda da dediğim gibi bana öyle demişlerdi. En sonki gidişimde 4 hafta önce perinatolog başlayacak bu hafta dediler. Teferruatini detayını bilmiyorum geldi mi gelecek mi iptal mi oldu nedir bilgim yok yani... 😊
Nerm7n CCDGN Memnun kaldım Doktorun ismini hatırlamıyorum ama çok ilgiliydi. Çok güzel detaylıca bilgi verdi.
CCDGN Pazartesi günü için Rabia Hanım'a randevu aldım inşallah bende memnun kalırım tesekkur ederim ilginiz için @Nerm7n @1umutturyasamak
1umutturyasamak CCDGN eminim kalırsın canm rica ederm rad istanbul yorumlarına bak ama bence en azndan keşke demezsn iyiki dersin
2kizannesi- CCDGN Pendik Yüzyıl da yaptırdım 400 TL, 1 saat baktılar tüm ultrasonu CD'ye video olarak kaydediyorlar bi renkli bir de siyah beyaz fotoğraf veriyorlar
Ertugrulunannesii CCDGN ben kayseri de yaşıyorum da vu dediğim hatay erzin de bende annemlerin yanına gelmişken burda yaptıracagım
Nur08 Kizlar niye bu kadar pahalı? Ben aradım hastanemi özel 30 tl dedi sizi duyumca ben kendim şüphe ediyorum bu fiyattan