babymomm CCDGN randevu alırken de söylüyorlar genelde radyoloji doktorumuz bakıyor diye bende öyle yaptırdım aynı seyi yaptı
1umutturyasamak CCDGN 33 haftalığım şuan 22 de yaptrdm 11 hafta gecti renkli veriyor 1 tane eline 30 tane usb ye renkli atyor 30 tanede eline renksz veriyor heryerini cekiyo kol bacak böbrek kalp burun ağız yüz aklına neresi gelirse cd ye atmyo usb götürüyosun ona atıyolar cnm
1umutturyasamak CCDGN valla fiyatını bilmiyorum olmustur ama rabia hanım mükemmel bi doktor iyiki gitmişim bidaha hamile olsam bidaha ona giderm eşim hc yaptrmak istemyodu detaylı okadar güzel anlattıki rabia hanım okadar detaylı baktıki eşimde iyiki gitmişiz dedi ve bebeğim yüzünü göstermedi diye 24 de bidaha cagrdı ücretsz olarak
babymomm CCDGN özel bi hastahane de yaptırdım bende radyoloji uzmanına 250 yaptırdım perinatoloji doktorları aynı şeyi cok daha pahalı ya çekiyor Yüzyıla gidiyorum normalde orda 400 bende başka özel hastahaneye gittim
1umutturyasamak CCDGN rca ederm cok ilgili bi bayan kendisi bence benm gördüğüm hadi oğlum hadi küçük adam dön teyzene diye konuşuyor ☺️☺️ Sol rahim duvarımdada çentik görmüştü rabia hanım sonra gecti
Nerm7n CCDGN Memnun kaldım Doktorun ismini hatırlamıyorum ama çok ilgiliydi. Çok güzel detaylıca bilgi verdi.
CCDGN 1umutturyasamak ilgii olmasına sevindim.Bir de Ümraniye Rad Görünütüleme varmıs orada 270 tl ve 40 gün sonra tekrar ücretsiz olarak 2.ye detaylı bakıyormus ikisi arasında kararsız kaldım ..
1umutturyasamak CCDGN ben rad görüntüleme merkezine yakın oturuyorum cok eski biyer harabe gibi görsen gitmezsn belkide ve facebbokta yorumlarını okumanı tavsiye ederim hiç güzel yorum yok
honey CCDGN Çamlıca Medipol 375 tl, Medicana (Ümraniye) 400 tl, Hospitaltürk (Üsküdar) 240 tlyada 260 tl :) İlk iki hastanede ultrasonu perinatolog çekiyor,Hospitaltürkte Radyoloji uzmanı.
denizannee honey canım yukarıda da dediğim gibi bana öyle demişlerdi. En sonki gidişimde 4 hafta önce perinatolog başlayacak bu hafta dediler. Teferruatini detayını bilmiyorum geldi mi gelecek mi iptal mi oldu nedir bilgim yok yani... 😊