yaseminnnnnnn29 sarumervee genetik test yaptırdım bende öyle öğrendim homozigot mu kan pıhtılaşması ne biliyor musun benim faktör 5 leiden homozigot
sarumervee yaseminnnnnnn29 vallaha canım ben yaptıralı 3 seneye yakın oldu faktör 5 diye hatırlıyorum bende, bi çok farklı doktora göndermiştim ben sonuçlarımı kanda öğrenir öğrenmez kullanacaksın iğneyi doğum yaptıktan sonrada kullanacaksın pıhtı atma riskin var doğumdan sonra demişlerdi anneden geçmiş bana annemde yaşadı bu pıhtı atma olayını ameliyat olduğunda
yaseminnnnnnn29 sarumervee evet bende oğlum da kullandım doğuma kadar ve doğumdan sonra 3 hafta daha . Risk her zaman var
sarumervee yaseminnnnnnn29 ilk sağlıkla doğan evladım olacak rabbimin izniyle o yüzden hem ben, hemde doktorum riske atmak istemedik canım
miniginannesi__ diloscvs 31 deyken gitmiştim 1 mayıs zamanı o haftasonu 32 oldum ama ondan sonra gitmedim risk almadım
fdegirmencii Of benim tam son haftalarıma denk geldi o yüzden gidemeyeceğiz 🥺 yüzmek çok istemiştim hamileyken 33. Haftama girdim tehlikeli olur diye eşim gitmeyelim seneye bebeğimizle gideriz dedi 🤷🏻♀️
sude7890 diloscvs 31 haftalıkken mısıra 1 haftaliığına gidip tatil yapıp döndüm bol bol yüzdüm Hiçbirşey de olmadı
ARYa143 sarilale123 aaa desene hiç hijyenik değil o zaman🙄 drum bana egzersiz için yüzme ve yürüyüş önermişti ama otel kastetmedi muhtemelen 🤭
ebrru_ diloscvs 33 ve 34. Haftamda tatile gittik. Yolda bir buçuk iki saate bir mola verdik yürüdüm lavaboya girdim. Yolculukta bir problem olmadı. Tatilde de bol bol yüzdüm. Havuz değil ama enfeksiyon riski var denize girdim sürekli çok şükür bir şey olmadı. Doktoruna sor riskin yoksa git. Eşinle bir süre son başbaşa tatilin olacak çocuk büyüyene kadar.
bsogutozu Ben 32. haftadayım, bugün gidiyoruz uçak seyahati yapacağız 1 saatlik, uçabilir raporu aldık doktor okeyiyle sıkıntı yok dedi