lilamom Aspenya44 rica ederim canim doktorun yorumda bulunursa herkesle cok paylasma sonra kesinlestikten sonra paylasirsin
Karadutunannesi lilamom valla bana 17.haftamda kız dendi hemde net bir şekilde bir daha ki ay ayrıntılı ultrason da erkek olduğu anlaşıldı şuan 26 haftalık ve erkek😍😍
lilamom Karadutunannesi o zaman hazirlikli ol diyosun yani😂 hey Allahim ya benim basima gelcegini hic dusunmezdim
butterfly4 @lilamom ben de 18+2 yim 2 gün önce kız dedi doktor, hatta elini kolunu gösterirken bakın bunlar da bacakları dedi iki bacağı da yukarı doğruydu ve bacak arası dümdüzdü, kendim gördüm, ben doktorun yanıldığını düşünmüyorum bizim kesin kız bence 🥰
lilamom butterfly4 yani bizimde ultrasonda bacaklari tamamen acikti hatta elimizde fotosu var bombos bacak arasi o yuzden bugun erkek demesine inanamadim :)
Karadutunannesi lilamom yani her ihtimale karşı bende öyle diyorum çok duydum ama başıma geleceğini hiç sanmazdım
lilamom DlstM Aynen canim saglikli sihhatli olsunlarda bende pazartesi gidicem kendi doktoruma 19 nisanda detayliya giricem insallah
burcus lilamom benim de 13+5te kız denildi, değişme olasılığı var mı ya biz ismiyle sevmeye başladık bile🙈💗 şuan 14+6 yız, bi dahaki kontrolüm 17+5te netleşir heralde o zamana kadar
lilamom burcus sizinki zaten yorum icin cok erken canim o kadar erken denilenler kesin olmuyor 16 dan sonra dikkate al sen ben 16 da ogrendim bugun erkek dendi inanmiyorum ama :)
Ftmrt lilamom bennnn 😂😂 %70 kız dendi 2 hafta sonra %90!erkek 😂😂 kıyafet almak için detaylı ultrasonu bekledim bu yüzden tekrar değişirse diye 🤗
Ftmrt lilamom kontrolünde tekrar baktırırsın ama en güzeli detaylı çünkü o zaman testisleri falan gözüküyor netleşiyor daha çok ☺️
butterfly4 @lilamom kafanızı çok fena karıştırmışlar, bir de insanın psikolojisi allak bullak olur bi kıza alışırsın bir erkeğe 🙁
lilamom butterfly4 evet ya ikiside evlat zaten onemli degil ama kesin kiz dendi bende gordum ismini koymustum ismiyle sevip duruyodum hastane cikisi falan bi sok oldum 🙄