byzkds inşallah çok kolay geçirirsiniz süreci, öncelikle ben 24 den 29 sonuna yani 30 a kadar hastanede yattım devamlı nst takip edildi endol verildi serumla ilaç verildi progestan tedavime devam ettım sabah akşam, birde haftalık iğne oldım 29 a kadar progestan, endolü sancı durumuna göre baslayıp braktırıyolardı kontrollü ara vererek, son haftalarda uzun kullandım ve 29 dan sonra riskli olduğunu söyleyip braktırdılar taburcu oldum iki günlük eve dönüş veriyolardı arada o sırada dönmedim özelden devam ettım haftam büyüdüğü için. Orda da sıkı takip progestan ve evde hıc bır iş yapmadan yatıs oldu haftalık bazen haftada iki olarak kontrol e gttım nst bakıldı sancı olunca serum falan verildi ilaclı mı bilmiyorum bu şekilde 33 e kadar geldik 33 de doğum öngörüldü ama doktoru da sasırttık ve bekliyor hala bebeğim çok şükür, ama evde sadece yatıyorum sadece….. Evim aylardır pislik içinde yaşamak çok zor😃 eşim çook çok destek sayesinde 36 oldum yerımden tuvalet dışı kalkmadım yemek yemeye kalktım tuvalete kalktım hep yattım