melakin sulenurmuezzinoglu 29 a kadar kasılmalar için endol kullandım ama doktor takibinde çünkü suyu azaltabiliuormus ve kalbe zarar verebilirmiş hergün suyuna ve kalbine bakıldı, progestan sabah akşam 200 lük fitil olarak kullandım hala kullanıyorum bide magnezyum akşamları
sulenurmuezzinoglu melakin hergün kontrol edildiyse yatışmı vermşlerdi hergün hastaneyemi gidiyodunuz ne yatış ne bşka ilaç veriyolar bnde napcamı şaşırdım yatıyorum hep ama illaki arada kalkıyoruz mecbur
sulenurmuezzinoglu melakin kasılma nasıldı bebek dönerken sertlik bazen oluyısa 2 saniyelk felan harekti kaynaklı gibi öyle sancım felan yok ama
Raana K-1997 inşallah sağlıkla gelecek minikler,önceki gebeliğimde 22 haftalık 11 milimle acil serklaj oldum ama dikiş lerm patladı,açıklık ve dikişsiz öylece 6 hafta dayandı bebeğim. Artık ölçümü falan bıraktı doktor,sadece uzanıyordm. 28 hafta doğdu bebeğim şükür şuan sağlıklı mucizemz🤲
Raana Raana moral olsun diye yazıyorum,haftanız kötü değil,yani dikişsiz bile haftalarca gidilebilir. Tek yapman gereken uzanıp,olumlu düşünüp,dua etmek.
Raana Şuan da ikizlere hamileyim,bu defa kısalmam daha erken haftalarda başladı,en son 19 milim olmuştu serviks,plasenta da aşağıda. Ama tevekkül etmekten başka elden ne gelir,Rabbim in takdir ettiği oluyor
K-1997 Raana evet en büyük desteği Rabbim vericek inşallah Allah’ın izniyle ben bana zor olması önemli değil bebişler iyi olsun o bana zaten yeter 🙏
sulenurmuezzinoglu K-1997 baskılarım ve acısı normalmiki benim bu hftalrda sizde oldumu bunlar normalde brbek büyüdüğü için diyolar ama kısalık olduğu için ondan die düşünüyorum baskı ypcak kadar karnım hiç yok çünkü
K-1997 sulenurmuezzinoglu benim de sancım falan yoktu sadece bebişlerden biri aşağıda onun hareketlerini hissediyordum sertlik oluyordu sadece
tugbaokcular 1melekannesi3858 normal hamileler bile yapmıyor ev işi o kadar dikkat edin. Çamaşır bulaşık eğil kalk tehlikeli. Olmamıştır bişey merak etmeyin. Doktorlar o kadar iş yaptığımızi dusunemiyor bence normal hayata dön derken onu kastetmiuordur. Normal yürüyüş yaparsınız evinizde yatmayın anlamında demiştir. Ufak tefek yemek yapmak gibi şeylerdir bence.
1melekannesi3858 tugbaokcular zaten yarın kontrolüm var soracam yok kız benim bacimin hiç biseyi yok maşallah bulaşık çamaşır koltuk bile kaldırıyor cam siliyo yani bişey olmayınca olmuyo gerçekten bizler çok takıyoruz serklaj olduğu için ayrıca banada bişey olsa belirti verirdi Allah korusun ama şükür iyiyim de zaten buda o kadar yuklenmem
tugbaokcular 1melekannesi3858 arkadaşın serklaji geç atılmıştı diye hatırlıyorum ayrıca ikiz Bebek normal bence. Serklajda ilk bir ay çok önemli denir hep dikiş ilk bir ayda sağlam tuttu mi sonradan çok çok elzem bişey olmadıkça açılmıyor deniuor.
K-1997 tugbaokcular evet geç ve acil atışmış ilk 4-5 hafta hedef konmuştu 4 hafta geçti işte şükürler olsun umarım hastanede hu süre daha da uzayacak
tugbaokcular K-1997 ediyorum dua herkes için de. hepimiz benzer durumlardayiz. Merak etme elinden geldiigince pozitif ol durabildigi kadar dursunlar. Çok az kaldı dayan. Ben serklaj yatarken hastanede doktor bugünü de atlat diye diye iki hafta geçirtmisti bana o sayede enfeksiyonu atlattım. Bugünü de atlatalim de bebeklerine bir gün bir gündür. İnanıyorum sağlıkla gelecekler 🍀❤️🙏
K-1997 tugbaokcular bende dua ediyorum hemde tüm şifa arayanlar için öyle tabi her geçen gün bizim için iyi olacak bol bol dua edicez yolu baya baya geldik zaten şükür 🙏
tugbaokcular K-1997 Meryem suresi okumaya çalış bol bol bebeğim zamanında gelsin diye dua et. Okuyamiyorsan telefondan ac dinle. Durabildikleri kadar dursunlar inşallah 🙏
tugbaokcular 1melekannesi3858 koltuk kaldırma falan normal hamilelikte bile yapılmaz. Bilmiyorum valla olacak olunca diye bakmaktansa ben elimden geleni yaptım demek daha doğru bence. Sen o kadar ağır işe girme. Kendine de bebeğine de iyi bak. Hiç bir iş kaçmıyor kendinden bebeğinden önemli değil. Birsey olmamıştır merak etme bol bol dinlen. Olsaydı şimdiye hissederdin. Doktora sor bugün. Ben de muaneden çıktım şimdi. İyi dedi şükür ama korkuyoruz serklajliyiz üç dört hafta daha stabil götürürsek rahatlicaz dedi doktor.
tugbaokcular 1melekannesi3858 erken atılmış zaten rahim ağzı boyunda yüksekti senin şükür bişey olmaz insallah. Benim de 25+4. Doktor bugün bir kiloları geçinceye kadar koruyalım kendimizi dedi.
tugbaokcular 1melekannesi3858 birşey olmaz eğer olacak olsaydı dünden beri kasılma falan bişey olurdu canını sıkma. Bir daha yapma bu kadar 🍀
1melekannesi3858 tugbaokcular bı daha zaten var ya tövbeler tövbesi yapmam hiç içim olmaz gerçekten evladım daha önemli herkezden ve herşeyden bundan sonra umrumda bile değil evin işi valla işte geride bitane daha evladım var o ilgisiz kaliyo ona çok üzülüyorum dün dedi annem uyutsun annem sallasin ayağımda mecbur salladım ama işte gel de sor kafayı yiyorum resmen bişey oldu mu korkusu var ya dünden belli bitirdi beni resmen bu arada sizin serviks boyunuz kaç