BloomingMama Minik civcivlerin isimleri belirlediniz mi belirlediyseniz kaçıncı ayda netleştirdiniz 🐥❤️
busragms44 BloomingMama prensesin ismi daha biz evlenmeden belliydi. Sevgililik döneminde verilen söze sadık kaldık saglıkla dogsunda ismiyle yaşasın miniğim🤍🧚♀️
ekiminannesii 24.haftam bugün itibariyle bitti. İsim misim yok doğsun kendi bulsun artık ne diyim 😂 ikinci gebeliğim ve ikinci kez erkek annesi olacağım. Bulamıyorum içime sinen bir isim 🥹🥹
BloomingMama ekiminannesii Artık insan isim aramaktan sıkılıp aklına ilk geleni koyuyor vakit var daha 🫠🫠
kevseryakar8 ekiminannesii benimde ikinci gebeliğim ikinci defa oğlum olacak ilk oglumun ismine yakışır bı isim arıyorum
burcuo BloomingMama Ya inanır mısınız ben bu ismi çok istedim 🥹 eşim de Begüm’de ısrarcı oldu. En sonunda tamam dedim Begüm olsun. Adıyla yaşasın, anlamı gibi uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah 🥰🥹
sudeborakk BloomingMama Biz en başta eslem koyalım dedik sonra bi efline kaydık sonra belis en son sare’de karar kıldık çok şükür 😝🩷
BloomingMama sudeborakk bizimde öyle her hafta ismi değişiyordu Umay oldu Ahsen oldu Aysima oldu daha bir sürü isim en son Bengüde karar kıldık 🫠🫠❤️
ozlem_36 Oğlumun adı Ömer Asaf koyduk 1.5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim 6 aylık kızım olacak defne Asel koyacağız ❤️
elifin_ BloomingMama 4.haftamda gebeliği öğrendim 4+1de isimleri belliydi😅 Erkek olduğu için Ali Agah olacak nasipse kız olsaydı Eslem Sare koyacaktık