_Mother_ kesinlikle öyle her hamilelik farklı geçiyormuş buradakilerde öyle söylüyor. Cinsiyet aynı olsa da bizim aşerme durumu farklı ilerleyebiliyormuş. Ya bilmiyorum 🙈 kızlarımda da aşerdim herseyden tiksindim yine etten, çay, karpuz erik yedim ekşi yedim ikisinde de ama burada ekşi yiyip bir sürü erkek bebek annesi olduğunu söyleyen var bu o yüzden bünye ile alakalı bir durum. Yine ekşi de yiyorum tatlı da yiyorum ama sonra yediğim şeylerden tekrar tiksiniyorum kızlarımda böyle değildi. Yediğimi yerdim ama bunda bir daha neyi severek yediysem ondan tiksiniyorum. Bir de cinsiyet değişince aşerme de farklı zor geçer derler belki erkekse bu kadar zor geçiyor olabilir kızlardan erkeğe döndüyse. İçimden bir his kız diyor ama bazı anlar da ise erkek annesi olacak gibi his oturuyor içime. Bi de halsizlik ve bulantı var kusma hic olmadı ama hapı iki tane içiyorum yani kızlar da bir tane içerdim. Hayırlısı olsun ya ne diyim sende durumlar nasıl. Yapay zeka bana kız dedi bilmiyorum ne olur🤦🤷