Anneyiiim hayır yaa öyle düşünme neden öyle düşünüyorsun ki bence sağlıklı olması için dua et kız evlat sınav diye düşünmüyorum ben sende öyle düşünme 3 kızı olan cennetlik diyorlar Herşeyde vardır hayır 2. Kızımda o kadar çok erkek olduğunu düşünüyordum ki doktor kız dediğinde çok şaşırmıştım boşluğa düşmüştüm 20. Haftamda dudak yarığı olduğunu öğrendim o kadar kızdım ki kendime nankörlüğümden dolayı af diledim tövbe ettim şükür ameliyat sürecini hepsini bitirdik Rabbim dermansız dertler vermesin bizleri sağlıkla sınamasın önemli olan bu mahrum bırakmazsa iki duyguyuda nasip etse tabiki iyi olur birde canım mesela yumurtlama zamanı tek ilişki diye öneriyorlar Buda ihtimal tabi de en azından tevekkül oluyor niye o şekilde denemedin ben öyle yaptım mesela sadece çatlama günü oldu bir yakınım 6 oğlu var mesela hep kız istedi kız olur belki dedi ne bileyim Rabbim hadisinde de diyor kimine kız kimine erkek kimine hiç vermedim kimine ikisinden de verdim diye kader kısmet biraz ama keşke eşit olsa herkese 🙈🤷🏼♀️