1Ali kartanesi___ benim telefon net çekmiyor ama benimkide bu şekilde gözüküyor ben adeti bekliyim yinede 😂ama umutlandım bu görselden sonra 🥲
1Ali kartanesi___ bir oğlum var 20aylık aralarının fazla olmasını hiç istemiyorum ama cesarette edemiyordum cesaretimi toplamışken olmasını çok istiyorum 🥹
1Ali pinkfreudxx oyy bende iyi bir marka olduğunu biliyorum hadi bakalım umarım kuruma değildir görünce ufak bir şok yaşadım. Ne kadar belli olmasada benim testimde böyle gözüküyor
yascdem 1Ali bence bekle ve tekrarla ben kızımı 10 gün gecikmeyle predictor ile öğrenmiştim ama geç dollenmeydi ona rağmen çok silikti. Ben kuruma çizgisi bırakmıyor diye biliyorum çok silik görünüyor burdan
1Ali yascdem umarım bırakmıyordur. Tek çizgiyi görünce çok incelememiştim bırakmıştım o şekilde kaçıncı dakikada çıktı hiç bilmiyorum 🥲
yascdem 1Ali benim bu gebeliğimde de böyle silik çıktı 3 gün kala o yüzden tam gününde bir daha dene bence
beknk Bende de bugün aynısı oldu bi 10-15 dk sonra bi baktım aynı bu şekilde fotoda belli olmuyor tam ama gözle görebiliyorum yani dpo 6-7yim galiba bat 25 haziran çok erken galiba bilmiyorum ama kuruma mı yoksa silik çizgi mi anlamadım:(((
1Ali Melekk_38 bende öyle tahmin ediyorum çok ümitlenmek istemedim olsa illaki belirttikleri sürede gözükürdü. Acaba vardı da ben mi dikkat etmedim onuda bilemiyorum 🥴
1Ali yascdem bat gelene kadar bekliycem özellikle kan vermek için. Eve test almıycam daha evde olduğunu bildikçe yapmadan duramıyorum
Missgod 1Ali ben hamileliklerimi predictor testi ile öğrendm ve adetime üç gün kals silik çizgi ile öğrendim bende silik çizgi gördm ama zaman uzun emin olamadm yarın ilk idrarla bi daha yaparsan daha mı iyi olur bilemedm cnm
1Ali Missgod elimde test yok maalesef almakta istemiyorum elimde oldukça sürekli yapasım geliyor 😄biraz dişimi sıkıcam batı bekliycem bakalım o zaman anlaşılır var mı yoksa kuruma çizgisimi
1Ali _pearl eşimeds öyşe söylemiş eczanedekiler, kuruma çizgisi bırakanlarda olmuş sanırım ben pek ümitlenmiyim🥲