cansuudeniz vanilyalibuse 🫠🫠 olsun ocakta bir şubatta pek bisey yok arasında bas dönmesi bende de oluyor ara ara şuan 9+2 olduk biz ama bende hiç kusmadım çok şükür hayırlısı ile doguralım insallah
kusay1811 cansuudeniz merhabalar biz de bugün 9+0 olduk geçen hafta kusmadan dolayı 1 gün hastanede kaldım zofer ilaç kullanıyorum beni rahatlattı çok şükür halsizlik oluyor bazen gün içinde uykum geliyor başım dönüyor öyle gidiyor şimdilik😄
miniktirtilim cansuudeniz 9+2 hayırlı olsun ilk iki gebelik çok kötü geçmişti bulantı kusma vs ama şuan çok şükür minimum seviyede günde iki kez yokluyor o kadar ama halsizlik uyku hali enerji düşüklüğü inanılmaz yorgun hissediyorum
zeydom 8+2 yim canım sürekli yeşil yapraklı bitkiler istiyor kuzukulağı roka ne bulursam limonlayıp tuzlayıp yiyorum fazlası da zarar diye kendimi frenliyorum acaba magnezyum eksikliğim mi var diye düşünmeden edemiyorum
_Mother_ cansuudeniz genel olarak Ocak anneleri mide bulantısı yaşamıyor sanırım çok şükür benimde hamile olduğum belli değil maşallah ne tiksinme ne bulantı hiç olmadı 8 haftalığım Ocak sonu görünüyor ama önceki 2 doğumum erken olmuştu Ocak sonu kalmaz belki Buda diğer gebeliklerimde hep kustum bu arada kusmamak çok çok iyi
cansuudeniz _Mother_ aaa evet kim yazsa güzel geçiriyor maşallah bizlere benim ocak ortası aramız 1 hafta erken gelmezlerse tabi:)
ozgeysr _Mother_ ay benimde masallah guzel geciyo hamile degil gibiyim 11+6 ya yil sonu yada ocak basi bebesi olcak🫶🏼
ozgeysr _Mother_ cuma gunu randevum vardi ozeldeki dokturum cihazi iyi oldugu icin goruruz diyodu ama inatci cikti bizimki arkasi donuktu neler yaptik önünü dönmedi arkadan cok hareketliydi ama döndürüpte goremedik🤭🤣
yagmra cansuudeniz benimde doğum 18 i gibi görünüyor Bende de bulantı kusma yok Midem ağzıma gelir gibi oluyor bazen onun dışında yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum
sirius0206 cansuudeniz bende 8+5 im. Benimde bulantım yok ama inanılmaz halsizlik yorgunluk var elimi kolumu kaldıramıyorum ve bende sürekli acıkıyorum
alyalinaa123 Bende sat a göre 9+2 idi ama geç döllenmiş 7+2 yiz şuan halsizlik var uyuma isteği var ama geceleri sık uyanıyorum bulantı henüz olmadı