Tubbaa Hanımlar merhaba, 26. Haftadayım 4. Ayımdan itibaren iki kez kontrole Hacer hanıma gittim fakat hastaneden ve doktordan çok memnun kalmadım ve çok iyi şeyler duymadım , daha sonra ayrıntılı ultrosona Ahmet başarana gittikçe memnun kaldım ama özel klinik olduğu için muayene ücreti 300 tl çok geldi.Bundan sonra ya medicana hikmet Karabacak yada medova da Fuat Demir’e gitmek istiyorum . Gidenler varsa yardımcı olabilir mi hangisini önerirsiniz ?
Sdt Tubbaa Fuat Demir’i öneririm canım Ablam onda doğum yaptı çok memnun kaldı kesinlikle onu öneriyordu bana da ama eşim bayan istediği için bayan doktora gidiyorum
Eminos Tubbaa 33 haftaya kadar medicana rengin hanima gittim sonra gebelik egitimlerine katildim Ali Kemal Belviranlı hastanesinde cok begendim ebeleri hastaneyi yeni dogan yogun bakimini filan cok icime sindi simdi oraya devam ediyorum tavsiye de ederim
Bet0142 Tubbaa ikisinin isminide hep başarılı olarak duydum guvenle gidebilirsin bence .. hıkmet beyle fuat beyın muane ücreti ne kadarmıs pekı ?
Tubbaa Sdt benim eşim karışmadı ama bir kaç arkadaşım gitti diye bende büyükşehire gittim bayanda daha rahat ederim diye , hastaneden ilgiden pek memnun kalmadık o yüzden değiştirecez inşallah canım sağol.
Fts_emr Kahramanlar aysel kamer 👏 diğerlerini tanımıyorum ama aysel hoca cok şahane şiddetle tavsiye ederim
Tubbaa Kahramanlar Ali Acar’ı çok duydum randevu konusu ondan biraz sıkıntı oluyormuş eşimin işi sebebiyle bir randevuları bir kaç gün önceden anca alabiliyoruz o yüzden bu doktorlar daha rahat o konudan diye duydum canım yine de teşekkür ederim ilgine 😃
Prettybaby Ben fuat demiri önermem bi arkadaşım gitti ve hiç memnun kalmadı. Ali Sami Gürbüz özel klinikte fakat çok mükemmel bir doktor tavsiye ederim..
Tubbaa Prettybaby özel klinikler maddi açıdan biraz zorluyor canım o yüzden tercih edemiyorum çok fazla yine de teşekkür ederim yorumuna
Tubbaa Bet0142 hikmet Karabacak 125 , Fuat Demir 110 dedi canım . Doğumda Karabacak 2500 her ikisi de , Fuat Demir 2100 dedi
BurcuB Tubbaa fuat Demir’i öneririm kesinlikle. Hem hastane olarak medicana ya göre medova hem daha uygun hem daha ilgili. Ben son anda Fuat bey e dönüş yaptım ve iyi ki de yapmışım. Tavsiye ederim😉🤗
Sdt BurcuB hastane olarak çok iyi ve yeni doğan bölümünde çok iyi. Doktorumun o hastanede olmasını isterdim
Julican Bende henüz bir kere Fuat bey e gittim, ona devam etmeyi düşünüyorum. İkili tarama ve Ayrıntılı vaktinde bir aksilik olamazsa Ahmet Başaran a muayene olmayı planladı.ikiz gebelik diye.
Tubbaa Julican ben ikili 3 lü test yaptırmadım ayrıntılı istiyordum Ahmet’ beye gittik kesinlikle çok iyi ilgileniyor tavsiye ederim bende
Sdt Tubbaa medova canım o hastane gerçekten çok iyi. Ablamın bebeği doğar doğmaz küveze alındı yeni doğan doktoru da inanılmaz iyiydi çok şükür çok iyi ilgilendiler
BurcuB Tubbaa medicana Hüsnü Alptekin e gittim 8 ay. Son 1 ayımı medova fuat Demir ile tamamlıycam inş. Hüsnü beyde iyi biriydi ama Fuat bey cok daha ılgılı ve medova hem cok uygun hem daha temız bır hastane bence medıcana ya göre.
Sdt Tubbaa doğrudur canım. Akademi hastanesinde Alanur güven var ben ona gidiyorum akrabam oluyor o yüzden ona gitmek istedim en küçük bişeyde saat kaç olursa olsun konuşuyoruz sadece hastaneden şüpheliyim