kurkmantosuzmadonna sevimlipandahii yok canım 😃 ooo baya stok yapmışsın ay bir de şöyle tam kalıcı olsalar daha güzel olacak
sevimlipandahii kurkmantosuzmadonna Bakalım kalıcı olucagini sanmıyorum ama en azından makinadan ciktiklardan hoş bi koku eve yayiliyor ya onu seviyorum 😻
cansukccc beyzzsenturkkk kız ben o pembeyi kullandım bütün beyaz çamaşırlar pembe çıktı kocam bir gülüyor anlatamam😂
cansukccc sevimlipandahii yumuştacı kullanmayı bıraktım bacım onun yerine her renk için ayrı yapılan deterjanları almaya başladım kokularıda güzel hemde çamaşırlar köpük köpük yıkanıyor 🫧🫧
cansukccc sevimlipandahii aşkım her markanın var ama omonunki harika kokuyor üstlerinde yazıyor beyazlar için renkliler için falan
sevimlipandahii vanilyalibuse 3 Tane bingo aldjm onlar biterse postu bı gözden geciricem çünkü baya farklı kokular öneren oldu Teşekkür ederim 💕
Buse4161 sevimlipandahii vatan marka elti çatlatan diye yumuşatıcı var onu çok övüyorlar alıp denicem dmwşsmqspskd
bhrrr5152 sevimlipandahii yumoş lotus amber ve Mügeyi öneririm müge yeni çıktı çok güzel kokuyor bingo da manolya bahçesi öneririm 😍 Bingo manolya ayrı manolya bahçesi ayrı bu arada
sevimlipandahii bhrrr5152 bende şuan düz manolya var Sizin dedikleriniz de aklımda bulunsun Teşekkür ederim 💕