sevimlipandahii Bingonun pembe yumuşatıcısı nasıl daha önce kullanmadım Yumoş kullandim hep yada vernel
beautiful_ sevimlipandahii ben kırmızı olanı kullandım bu sefer uzaktan kokusu geliyor insana kuzum 1 haftadır evden kokusu gitmiyor 🌸
myangelson sevimlipandahii bingo pembe dediğin sanırım manolya olan. Ben de yeni aldım çok güzel ve kalıcı kokuyor. Bingo mutlu yuvam da çok güzel kokuyor da onun yumuşatıcı halini denemedim bitince onu demeyeceğim
sevimlipandahii beyzzsenturkkk Yumoş aliyorrum genelde bu defa indirimde de gördüm gidip almayı düşünüyorum pembesini mera ediyom Teşekkür ederim 💕
cansukccc beyzzsenturkkk kız ben o pembeyi kullandım bütün beyaz çamaşırlar pembe çıktı kocam bir gülüyor anlatamam😂
lokismommy sevimlipandahii pembesini kullanıyorum ama bi süre fena baydı beni kokusu yarım kapaktan daha az kullanıyorum bi süredir
sevimlipandahii lokismommy Ben genelde onları çarşaflar da falan kullanıyorum yoğun kokulu olanı elbiseler için normal vernel falan kullanyom
myangelson sevimlipandahii kırmızı olanı bir ara kullandım ama aşırı ağır gelmişti bana pembe olan daha fresh daha tatlı kokuyor bence 😅
lokismommy sevimlipandahii ben galiba yumuşatıcıya yavaş yavaş bb diyorum ya hala tiksinmem tam anlamıyla geçmedi hafif olanlarını da aldım aynı başımı yastığa koyunca nefes alamıyorum az kullanmama rağmen
sevimlipandahii egeemomms lovely de yani kırmızı olanı da önerdiler ikisini de alicam teşekkür ediyorum 🌼😍