__k galgamet hayır kalıcı olur demedi. Bende sormadım aklıma gelmedi ama benim annemde de vardı gebelik şekeri. Gebelik bittikten sonra şekeri devam etmedi. Ama ailede şeker var mı diye sordu. Sizin ailede şeker var mı?
__k huzurlugebe bende domates yiyordum hatta dahiliyedeki doktor kahvaltıya domates salatalık ekle demişti kalorisi düşük demişti. Demek domates de yükseltiyor şekeri ne yiyeceğiz şaşırdık artık.
huzurlugebe __k bana da diyetisyenim dedi ekle diye ama kahvaltı da yüksek çıkınca aceba dedim , takip edecem bende domates yiyince yükseliyormu yükselmiyormu diye
__k galgamet evet benim de babamda var ilaç kullanıyor. Umarım gebelikten sonra olmaz. Bende bir şey yiyemiyorum. Yumurta neden adet ile o da mı yükseltiyor. Ben günde bir tane yumurta yiyorum zaten çok sevmiyorum hamileyim bebeğe yararlı diye yiyorum.
galgamet __k bende 2 adet yiyordum ekmek 1 dilim aliyordum .diyetisyen yumurta 1 adet 2 .yersende sadace beyaz olarak tuket drdi ekmegi 3 dilime cikartti .ama sekerlerim daha yuksek cikuyo insiline ragmen
__k galgamet peki dozunu arttırmayacaklar mı? Ben daha bugün dahiliyeye gittim. Bakalım benimki insülin kullanınca nasıl olacak değerlerim
galgamet __k levemir 3 gun kullamdim 4 unite sabah sekerlwrim yine 100 98 lerde tikluklarim 170 lerdeydi .onu 5 unite yapti birde sabahninsulini basladi
fnurcann Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yüksek çıktı. İnsüline başlıcam. İkinci gebeliğim ilkinden çıkmamıştı
galgamet fnurcann once diyet ve egzersiz oneriyorlar daha sonra insulin ama cok munyuksek cikmistinsizin
merveannemioldu galgamet Gebelik şekeri plasenta kaynaklı oluyor, gebelik bittiğinde şeker seviyeleri öncesine dönüyormuş. Fakat gebelik şekeri yaşayan kişilerde ileri yaşlarda tip2 diyabet riski daha yüksekmiş. Bu sebeple dikkat etmek gerekiyormuş