busrax_ dün gördüğüm çizgi kurumaydı sanırım. çatlamadan 9 gün sonra negatif olup sonra pozitif gören var mı?
sudeborakk busrax_ Bence erken pozitif görmek için ben 12de çok çok silik gördüm belli bile değildi gözlerim bana oyun oynuyor sandım hatta 😝 14te yine silikti ama bi tık netleşmişti ilerleyen günlerde tekrarla canım bu dpo 12
Mahbuss busrax_ bence daha erken canım ya herkeste aynı olmuyor. Bazılarında erken yerleşme oluyor bazılarında geç. Benim de dpo 11 bugün adetim 1 gün gecikti Hala test yapmadım. Kendimi çok zor tutuyorum ama her ay hüsrana uğramaktan da yoruldum 🥲
sudeborakk busrax_ Yumurtlamayı uygulamaya takip etmiştim bir gün öncesi sonrası ve yumurtlamanın olduğu günü değerlendirmiştik kuşum
busrax_ sudeborakk uygulama yanıltabilir canım belki yumurtalama zamanın farklıdır. genelde varsa 9 dpoda çıkıyor :(
busrax_ Mahbuss yapma canım bekleyebildiğin kadar bekle ben test yapmaktan yoruldum ama kendimi alıkoyamıyorum :( negatif görmekten de yoruldum
oppidiba Mahbuss dpo 14 olmadan sonuc alınmaz dıye öğrendim bende mesela Hangisi doğru ne yanlış anlamadım artik
sudeborakk busrax_ Aslında sadece o günleri değerlendirdik ondan önce korunuyorduk bilmiyorum ki 🤷🏼♀️
1Ali Dpo10 bende buradaki postlardan sonra dayanamadım yaptım negatif. Bebe time markası bakalım yinede pazar sabahı tekrarlıycam
cansumbl 1Ali benim de bat a 6 gün var. Bugün aile hekimindeki ebe gebelik öncesi rutinlerine bakalım diye çağırmıştı. Doktor beta hcg de istedi. Regl gününü beklicektim aslında tutuyordum kendimi. 😅
cansumbl 1Ali inşallah canım, nedense olumlu hissetmiyorum bu ay ya, ama nasip kısmet tabi. Hakkımızda hayırlısı 🥰
cansumbl 1Ali sonuç hala ortada yok 😅 bir sürü de test var bekleyen. Çıkan tek şey geriye dönük 3 aylık şeker ve tam kan sayımı. 😒 devlet sistemi neden bu kadar ağır işliyor ya gerçekten. Önümüzdeki ay onurumla tıp merkezinde baktırcam valla 😆