deletedmom43191 orhismommmmmm sancıları hep egzersizlerle karsilarsan cok rahat geçer pilateste zıpla sanci geldikçe çömelip ıkın
mdc0860 orhismommmmmm en rahat ettigimn pozisyonlarda kalmaya calıs Allah saglıkla kucagına almayı misssssslerce koklamayı nasip etsin 🌸
Elisa0110 aysgl330633 haber alan var mı acaba suni verdilerse çok canı acıyordur rabbim kolaylaştırsın inşallah 🥹
aysgl330633 Elisa0110 dayanamıyorum acıya sezeryan olacağım dedi de hemen mi alacaklar acaba bilmiyorum balım
NilVibe orhismommmmmm Allah yardımcın olsun sağsağlim kavuştursun, çok rahat bir doğumun olsun inşallah❤️
aysgl330633 Elisa0110 sancıyı bile alamadım dedi kontrolde çok canım acıyor demişti bana hiç yapmamışlardı açıklık için çok mu ağrılı bişey ?
egeemomms orhismommmmmm Rabbim bir avazda kurtarsın su gibi geçsin inşallah güzelim güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻😍
Herseydenbiktim orhismommmmmm Assskiiim, nasilsinnizzz? Ben bol bol hareket ediyordum suni verdikleri zaman ağlaya ağlaya 🥹 Ördek yürüyüşü iyi geliyordu
erismis orhismommmmmm Rabbim bir avazda kurtarsın, su gibi kolay hızlı sağlıklı bir doğum olsun çiçeğim 🩵 naptın, nasılsın? Durum nedir 🥹
Elisa0110 aysgl330633 benmde gece suyum gelmişti hastaneye gittiğim de açıklık 1 cm Di ve hiç sancım yoktu mecbur suni verdiler. Sancı geldiği zaman çok zor oluyordu ben dayanabildiğim kadar dayanıyordum ama en pik noktasında artık bağırmaya başlıyordum