goktugumm 37 haftaya giriş yaptık sezeryan günü alanlar kaçıncı haftaya aldı hersey hazır mı nasıl hıssedıyosjnuz gelın bı dertleselım
tugceesnygt goktugumm 39+2 ye verdi günu suan 38+1 im 1 haftam var insallah 25 haziranda doğumum olacak bi sorun olmadığı sürece 39 a kadar bekliyorlarmış
nursemaa_1 goktugumm 38+4 e gün aldık bizde şu an 36+4 reyiz her şeyi hazırladık yalancı sancilardan doktora koşuyoruz
gvnrzz goktugumm 35+3 🐣 Temmuzun 9 u gibi olabilir dedi 3 haftamız kaldı bakalım heyecan git gide artıyor
minikmucizeeeem Sağlıcakla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza güzel anneler bende üçüncü sezaryen olucam 30 haftadayim diğer çocuklarım 37 +5 doğmuştu bakalım.buna ne zaman tarih veriler kaç haftada olur bilmiyorum
minikmucizeeeem İkisi özelde doğum yapmıştım devlet te ilk defa yapicam bakalım kaçıncı haftada alırlar doğuma devlette normalde 39 kadar bekliyorlarmi.sezaryani
zehraibrahim minikmucizeeeem devlet tam bir pişmanlık 2 dogumumda devlette yaptım çok zor günler geçirdim ameliyata enfeksiyon kaptı bacağım kalıcı tranvalarım oluştu
zehraibrahim 35+2 planlı sezeryan 3 temmuza gün aldık istanbulda özel ensar hastanesinde doğum yapacağım 50 bin
melisasak35 zehraibrahim herkezin doğumu kendine özel kimseyi korkutmayın lütfen ben devlette yaptım doğumumu çokta memnun kaldım 3.cüyü tekrar devlette yapacagım ilk doğumum özeldeydi okadar parayı boşa vermişim dedim