bebeybi dlkhkn yapıyor maalesef o yüzden mide çalıştıran ve çalıştırmayan meyveleri düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum. Meyveler de ne fayda sağlayacağını şaşırdı😂😂
blnmyld saziment evet herkes kullanıyor bitanem hep görüyorum pazartesi doktoruma soracağım bakim ne diypr
nuriyegcl blnmyld benimde son haftalarda mahfetmişti ejderha olup ateş püskürecektim neredeyse 🥴 salatalık ve süt iyi geliyordu
mamymir deletedmom43191 vallahi kız yastığımın köşesinde çubuk poşeti var başucumda her yerde salatalık çıkıyor yani yeter ne zamana kadar bulantı olcak
leonlulu blnmyld ilaç fayda etmedi bana bacım biyerde gördüm çiğ patates ye diyordu haşlanmış vardı o gün küçük bitane yedim geçirdi bir dene istersen 🥹
blnmyld leonlulu Çiğ patatesi de biliyorum evet ama genelfe yaşlılar yiyordu demek ki bir bildikleri var 🙈😂
fatbenya blnmyld muz falan benim midemi daha çok yakıyor sakız çiğneyebilirsin yada gaviscon beni anca paklıyor
kusay1811 blnmyld en iyisi bir elmanın kabuğunu soyup yiyin anında rahatlatıyor profesyonelleştim artık bu konuda😄
2bebisannesyim blnmyld bence yoğurt ye ve baharatlı yağlı salçalı yemekleri az tüket cok zor oğlumda çok çektim
blnmyld 2bebisannesyim Yoğurt çok yiyprum aslında kefir ve yoğurt ayran falan her yemeğin yanında yiyorum neredeyse 🥹
fatbenya blnmyld benim hamilelik öncesinden reflüm vardı belki de ondan iyi gelmiyordur çoğu kişi önermiş muzu çünkü geçirdiyse hiç denemeyin şurubu doğal olanlar her zaman daha iyidir 🌸🩷