HacerNurlgeenAy 17+2 sağlık sıhhatli vakti zamanında prenses geliyor 21 Nisan eğer erken gelmez ise erken Doğum riskimiz var 🙏🙏🙏
NurBayar Mart sonu Nisa’n başı benimde kızım olucak genelde kızlar erken doğar diyolar gerçekten öylemi ya 🙄
pamuksekerinannesi EdaMinaKele 18 haftalığız geçen hafta kız olduğunu öğrendik... 14+4 günlükken de kız lehine demişti.. 15 Nisan tahmini Doğum tarihi🙏😍
Banu SerapUGR rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama bu bulantı ve ciddi gaz problemi beni maf etti
SerapUGR Banu. Amin canım benimde bulantı 3.ayın sonunda başladı neden acaba evet gazdan bende çekiyorum 😞
Prensesannesi Tutku benimde Nisa'n bası gibi rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin insallah 19+2 kız gibi dedi 4 hafta önce ama tekrar geldiğinde bida bakayım dedim değişir mi bilmiyorum artık hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inslalah 😌
Tutku Prensesannesi inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 😊 bize ilk 13+1 de söylemişti kız olduğunu. Sonra 18+1 de onayladı. Şimdi 19+3teyiz
LittleMan Haftamdayım. 12 haftalıkken tahminen biri kız biri erkek olabilir demişlerdi. 17haftalıkken net öğrendik ikiside erkek 🙏🏼💕😘 Eğer erken Doğum olmazsa Nisan ikinci haftası Doğum