aysgl330633 tahamommy Ama ben kakolu da seviyorum hatta çıkarmıştım dolaptan sonra üşendim atmadım gerisin geri dolaba koydum ksjsjsjjsjsns
Deleted33000 aysgl330633 evet aşko bir saat kadar dolaştık yolda bikac komsuyla da karşılaştım iki sohpet ettim eve geldim
elifsn23 Deleted33000 inşallah canım şu sıralar kendimde yürüyecek enerjiyi oek bulamıyorum yoruluyorum hemen 😂 doğduktan sonra artık
yasemincel65 Deleted33000 en son kendim için hayatta kalmayı becerdim bebemle uyku sorunu yaşıyorum ve kendimi boğmamak için zor tutuyorum 🥹🤣🤣
yasemincel65 Deleted33000 3 ay 8 gün maalesef gündüz uykuları çok hafif ve akşam gaz sancısı bastırıyor 🥹🥹🥹
Deleted33000 yasemincel65 yaaa daha çok minik kizzz benim oglanda öyleydi hala öyle gerçi 7 8 aydan sonra biraz düzene girdi uykuları gece uyurdu ama gündüz asla yarım saati geçmiyor seninde oylemi
Deleted33000 yasemincel65 bizde öyleydi aşkım sabret büyüdükçe düzene girer bizimki şimdi iki uyku yapıyor gündüz iki saate yakın uyuyor sizde buyudkce düzene girersiniz
Deleted33000 aysgl330633 evet kız bebişe o kadar iyi geldi ki salonun ortasında uyuyakaldı akşam hatta resmini de cektim