Deleted33000 annekiz6141 oyyy afiyet şifa olsun sanada kizceye de ozaman bitanem insan aşerdigi şeyi bulunca sanki dünyanın en güzel yiyeceğini bulmuş gibi oluyor demi
annekiz6141 Deleted33000 Tabiki de öyle valla bu şeftali çıkmadan şeftali aşerdim eşimde nerden bulcam dedi ama buldu Allâh razı olsun onu 1 günde bitirdim var ya 😂 öyle çok yedim ki yoğurtla bide minik minik dogradim hemen bitmesin diye udhsgaag
tahamommy aysgl330633 ay yok bacım yaa keki seviyorum ama yapmayı hiç sevmiyorum yaa kalıyor sinirimi bozuyor 🤣🤣
aysgl330633 tahamommy bizde de hep kalıyor buzluğa atıyorum çıkarınca tanecik oluyor ben hep öyle yaparım
aysgl330633 tahamommy Ben buzluğa bişeyler atmayınca duramam yaa bazen kek yaptım bir dilim yemeden atarım buzluğa her an misafir geliyor diye. İyi oluyor bacım .
aysgl330633 tahamommy Ama ben kakolu da seviyorum hatta çıkarmıştım dolaptan sonra üşendim atmadım gerisin geri dolaba koydum ksjsjsjjsjsns
elifsn23 Deleted33000 inşallah canım şu sıralar kendimde yürüyecek enerjiyi oek bulamıyorum yoruluyorum hemen 😂 doğduktan sonra artık