Miniminibirler aynılarını bende yaptım ekstra Medine hurması yedim belime ip bagladilar korku için hocaya da gittim zemzem suları içtim deve dili yedim ya daha aklıma gelmiyor çatlatma iğnesi yaptım rahim filmi cektirdim sonrasına olmadı civanpercemi aslan pençesi otu çayı içtim hep olmadı soğan kaynattim içtim yok diyet yaptım 1 haftada 4 kilo verdim aslında kilomda birşey yoktu 72 kiloyum şuan en son çare dedik aşılama yapalim bu süreçte de hiçbir sıkıntım yok sadece folik asit veriyordu doktor süt hormonum falan hepsi normal ama olmuyor sonra aşılama yaptım gecen ay yine olmadı bu ay akışına bıraktım ilaç falan da hiç kullanmadım herkes su bu doktora git dedi ben dedim ben Allah’a bırakıyorum olmuyorsa vardır bir hayır dedim her işimi yaptım şuan hamileyim rabbim sana da nasip etsin inşallah.hüznünü anlıyorum.imtihan dünyası neyi çok istersen ordan imtihan edilirsin bizde oyleydik ama isyan asla etme Allah’a bırak .rabbim neylerse güzel eyler.senin için herşeyin hayırlısını ve güzelini diliyorum . inşallah ummadığın bir anda tez vakitte sende bu mutluluğu yaşarsın 💞🌸