yenidennnn Nefes darlığından uyuyamıyorum yada uykum yok artık çözemez oldum çok zorlanıyorum sizde durumlar nedir
dilekmom6 yenidennnn benim göbek deligim kanıyor akıntı oluyor sızlıyor da rahat hareket edemiyorum ondan uykum gelse de uyuyamıyorum ya bir de çok sıcak
_Umayinannesi yenidennnn aynı durumdayım. 38 haftaya girdik. Doktorum 23 Haziran izne ayrılıyormuş onu kafama taktım izne gitmeden doğurturum beni diye??
yenidennnn pengumommy bel ağrısıda çok zor bende otururken çok zorlanıyorum batıyor her yerim kaçıncı haftadasınız
pengumommy yenidennnn 26+6 ikiz hamileeyim 8 haftada. Beri cekiyorim hiç yuruyemedim zaman oldu bir bir buçuk ay şuanda işte pata kute yürüyorum ama oturup yatarken ayakta kalınca çok zorlaniyorum
yenidennnn hilalaselll4 beni mahvetti nefes darlığı sürekli derin nefes alıyorum gün sayıyorum o kadar yoruluyorum ki bu durumdan 😭 18. Haftada bi grip oldum ondan sonra geçmedi kaldı
yenidennnn pengumommy Allah yardımcın olsun bir taneyi taşımak bile zorken iki tane evlat Allahım sabrını versin inşallah yarıyı geçmişsin en azından☺️
pengumommy yenidennnn amin sağolasın canimm şükür yarıyı geçtik doktor 36-37 falan sezeryan veriyoruz dedi yavaştan onun korkusu endişesi de başladı bakalım napcaz 😂😂
yenidennnn pengumommy benim ilki sezeryandı korkma bi şekilde geçiyor ama tabi stresi oluyor mecbur sağsalim doğarlar inşallah 😊
yenidennnn dilekmom6 çok geçmiş olsun canım benimde uykum var bence ama nefes alamadığım için dalamıyorum eskisi gibi uyumayı özledim ya ne güzelmiş uyumak
dilekmom6 yenidennnn teşekkür ederim canm hamilelik başından beri uykuya hasretim haftada 1 iyi uyurm diğer günler nanay. Öncesinde ne güzel uyurdum ya çok özledim ben de
yenidennnn _Umayinannesi çok az kalmış sizin doğurunca rahatlarız inşallah ya sezeryan mı olcak normal mi doğurtabilir vaktiniz geliyor sanki o tarihte
bushrasahin Kızlar son haftalar daha kötü 38. Haftaya girdim ve hafif hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var gece uykuları yok mide yanması falan derken çok kötü halde oluyo insan