gulerpolat Kızlar geçen ay aşılama yaptırmıştım bu ay 1 hafta önce 2-3 damla kanamam oldu bugün de halsizlik ve bel ağrısı şikayetiyle acile gidip kan verdim bata 9 çıktı hamilemiyim .böyle öğrenen var mı ?
fammyyy gulerpolat yerleşme kanaması yaşamışsınız galiba. 2 gün sonra tekrar kan verin İnşaallah artış olursa gebelik kesinleşir. Hayırlı olsun
Happymami gulerpolat 6 ile öğrenmiştim bende kızımı hayırlı olsun 2-3 günde bir kan verin düzenli artması önemli
mhrnr gulerpolat bende kızımı 8.38 değerle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar verip yükselişi takip edin Allah gönlünüze göre versin inşallah
gulerpolat fammyyy sağolun inşallah ya .hemşire hamile olabilirsiniz dedi inanamayip birdaha sordum normalde 0, 2 falan öyle değer çıkardı ilk kez boyle çıktı bu ay hiç beklemiyordum bütün evi ayağa kaldırdım temizledim inanamıyorum .Allah’ım sen bizi sevindir 🤲🏻🥰
gulerpolat Happymami yaa gercketen mi . 4 gün sonra adet günüm ama 2 gün sonra kan tekrar kan vereceğim
dil_n gulerpolat yaa inşallah Rabb’im sağlıkla hayırla nasip etsin çok sevin inşallah 🌸 ama artık dikkat et ağır kaldırma, kendini yorma, bol su iç ve çok dinlen lekelenme kanama olmasın Güzel güzel artsın betan şuan hamilesin 🌸🌸 Gönlünce olsun canım
gulerpolat hilalaselll4 çok mutluyum rabbim inşallah bize bağışlasın.2 gün sonra kan verdiğimde inşallah yükselir
gulerpolat hilalaselll4 Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim 🙏🏻7 temmuz tam evliliğimizin 2. Yılı.2 yıllık bekleyisimiz rabbim bekleyeni bekletmesin inşallah en hayırlı en güzel vakitte nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻 çok duyguluyum çok değişik hissediyorum.rabbim herkese tattirsin bu duyguyu
gulerpolat Bir1kelebek 1 hafta önce 2-3 damla kanamam oldu doktorumla konuştum yumurtlama olabilir dedi o gün için ilişki önerdi ayağını yukarı kaldır soluna doğru yan yat dedi öyle yaptım inanamıyorum .adetime daha 4 gün var
sewall65 Evet hamilesin bende 7.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 33 çıktı 15 gün oldu işte dün keseyi gördüm şükür
mystery94 gulerpolat ay okurken duygulandım 🥹🥹🥹bende 1.5 yıllık evliyim maalesef olmado henüz. İlk defa aşılama denicez temmuz da inş benimde tutar 🥹🥹🥹🥹
gulerpolat hilalaselll4 evet,hemde nasıl bir sürpriz 🥹🥹 amin inşallah canım rabbim ne dileğin varsa senin de kabul etsin inşallah 🤲🏻