Prensprenses benim de sağ tüpüm kapalıydı üç yol önce sol tüpte dış gebelik oldu. Sağlıklı bir gebelik için kapalı tüpümün alınması gerektiği söylendi birkaç ayrı doktor tarafından. Kapalı olan tüp Hidrosalpens diye bir sıvı salgıladığı için gebelik gerçekleşse bile embriyonun tutunmasını engelleyip düşükle sonuçlanırmış. Tüp ameliyatı için de riskli demişlerdi çocukken apandisitim patladığı için kapanmış ve bağırsaklarla yapışık olma ihtimali çok yüksekmiş o yüzden kaş yaparken göz çıkarmak gibi olabilir diyen doktorlar da oldu. En sonunda bize güven veren ve olumlu düşünmemizi sağlayan doktorla karşılaşınca ameliyata karar verdik. Yapışıklık tahmin edilenden daha da fazlaymış yumurtalığım bile farklı bir yerde gelişmiş doktor anotomin bozukmuş yerine getirdik dedi hatta🙂 ameliyat videomu iki kere izledim bir saate yakın süren operasyonun on dakika kadarı tüpü almakla diğer zaman ise yapışıklıkları açmakla geçmiş. Tüm bunlara rağmen çokkkkk şükür tertemiz ve başarılı bir ameliyat olmuş. Tüpüm alınmadan önce çok fazla bağırsak sorunu yaşardım ameliyattan sonra bağırsaklarım da rahatladı. Yapışıklık tüm hayatımı etkiliyormuş. Veeeee ameliyattan iki ay sonra Ocak ayında tek tüple mucizevi bir şekilde hamile kaldım(33 yaş ve 9 yıllık evlilik)🙏🏻 11+3 üz şuan rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de bu mutluluğu tattırsın🙏🏻