Minifasulye Rabiaaa8 kayınvalidenizin ne işi varmış, eşiniz girsin tabikide ayrıca eşiniz girse dahi sizin arka tarafınızda kalıyor elinizi tutuyor başka birşey görmüyorki benim eşim de girdi yanımda durdu başka bişey görmedi
Deletedmom0909 lilamom ztn görüşmüyorm kiii 5 aydır ilk gördüm yüzünü iki gün önce hiç bişeyini de istemem iğne bile almasın😂
lilamom Deletedmom0909 😂😂😂 aynen canim bende beni sinir eden morelimi bozan kim varsa gorusmuyorum kimseyide dinlemiyorum
bebekteyaparimkariyerde Rabiaaa8 ağababa çocuğu yaparken ayıp değil doğururkenmi ayıp hadi bi baksın işine ya.
Ahmer0412 Rabiaaa8 kaynanamın benim doğumum da ne işi var yaa bi kadın girecekse benim annem girer yani kaynana ne alaka anlamadım hem eşime niye ayıp olsun bilakis girip görmeli ne şekilde anne olduğumu
Kezya Deletedmom0909 peki😅 detaylıya ne kadar süre girdin. Özel mi senin ki devlet mi. Ne kadar aldılar ücreti.
Firdevs3436 Rabiaaa8 tam aksine bnce kaynvalide ayıp eş hll olan sonçta nir ayp olsn ki kesinlikle kabul etme nie senn annen durrkn o griomuş ki hem
Deletedmom0909 Rabiaaa8 benimki hiç lafta hatır etmez ban da diyo hak edene hakettiği cvbı ver ben arkandaym diyo seni rahatsız eden annem dahil kim olursa olsun benim ailemden uzak dur muhattap olma diyo😂
lilamom Rabiaaa8 onun yaptigi saygisizlik degil mi canim? Ne demek doguma kayinvalidenin girmesi ayip denen bisey var ona mi kaldi o ozel an?! Anne bu cocugu kimle yaptik biz neyin ayibi oldun deyip susturcaktin