myangelson Alya05 bazı zamanlar öyle oluyor beslenme reddi. Kilo da az alıyorlar ama sonra düzeliyor ya merak etme 🌸 benimki de bir ara 100 gram falan almıştı çok az dedim ama artık az alır gayet güzel kilosu demişti doktor
tahamommy Alya05 oy bacım sende travma olmuş o bence, hiç takılma ablaları yemek yerken oturt yanına onlardan göre göre yemeye de alışır çocuklar böyle valla çok hızlı öğrenip büyüyorlar, rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin 💕
Alya05 tahamommy amin inş cnm öyle vala ne yaşadığımızı bir Allah bir ben bilirim Kızımın kövezde çektikleri. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
1_2_3_4 Alya05 diş problemi olabilir bide hava değişikliği de bazen etkiliyor çocukları sıkma canını düzelir
Alya05 osimdiannee minyonlar çokta tatlı olur 🥰💐 Ama tipimizi görsen diyeceksin nasıl böyle minyon olmuş bu kız 😂 bende eşimde uzun boyluyuz
Deleted33000 Alya05 ayy bu postu yeni gördüm kuzum ya üzülme benim oğlan da o ayda aynı şekil kilo alımı durmuştu kansizligina baktılar mi ha o 9 ayda bakılıyor ama kanlarina baktirmani tavsiye ederim canım
Alya05 eslem2121 evet zaten hastane ve sağlık ocağı arasında gel fark oluyor Randevu alırım uzmana giderim
Deleted33000 Alya05 evet aşkım genelde iştahsızlık kansızlık ya B12 eksikliğinden oluyor biliyorsun bizde bunun için ilaç kullandık en kısa zamanda götür bacim
osimdiannee Alya05 he benim kızım tescilli minyon senin kızında birden atar annesi 💙 sağlıklı olsun 🌸 ömrü bahtı güzel olsun 🫶🤲