tahamommy Alya05 maşallah bacım işte bunlarda önden bile gidiyor kuzucuk o aylarda oturamayanlar oluyor daha, bebeği genel olarak değerlendir direkt kilo bakma önemli olan gelişim
Alya05 tahamommy ay vallahi böyle söyledin doğru diyorsun haklısın önemli olan gelişimde sıkıntı çekmemesi çok şükür hani onda bir problem görmüyorum ayına göre de iyidir ne Mesela büyük ablasına çok daha seviyor ve bunu hiç onu görmeye bile bir kere görünce fark ediyor çünkü ona bakınca öyle gülüyor öyle oynamak istiyor ama küçük ablası ona bakınca bağırıyor sinirleniyor😁😂😂
Alya05 Buse4161 Benm kız dün 6 aylık oldu mesela ben şunu da veriyorum canım bir haşlanmış yumurta sarısı biraz da yoğurt böyle iyice karıştırıp karıştırıyorum puding gibi oluyor veriyorum öyle
1_2_3_4 Alya05 yani biraz az almış inşallah düzelir diş felan sıkıntısı olabiliyo bazen benim yiğenim çok iyiydi diş macerası başlayınca kilodan düştü şimdi hala devam ediyor beş aylık oldu ama hiç bir şey yemiyor sıkma canını düzelir inşallah kilo da alır yemeğini de yer sen stres yapma
Alya05 1_2_3_4 Evet canım bu ay azaldı inşallah toparlanır ya çünkü birkaç gündür doğru düzgün mama da içmedi düşünsene her gün mesela içtiğim mamadan işte 50 gram bile alsa 8 gram bile alsa onu almadı çünkü beslenmiyordu hani bunu fark ediyordum beslenmediğini bezini bile çok az islatıyordu
1_2_3_4 Alya05 diş problemi olabilir bide hava değişikliği de bazen etkiliyor çocukları sıkma canını düzelir
Buse4161 Alya05 olur aşkımm hatta geçen havuç patates pirinç ve tavuk göğsünü tencereye koyup üstünü geçecek kadar su ekleyip haşladım iyice sonra blenderdan geçirdim zeytinyağı da ekledim onu yedi baya sevdi
Alya05 Buse4161 maşallah canm afiyet şifa olsun inşallah 💓 tepsiye 2 bardak pirinç bıraktım kurusun ona pirinç unu yapacam ev yapımı
Alya05 tahamommy 💓 Benm 2 numara prematüre 26 haftalık doğdu 800 gram ya ben prematüre annesiyim şuanki bebeğimi takıyorum kendime sıkıntı ediyorum 😁 herşey geçecek kilo alacak büyücek inşallah Allah’ın izniyle
tahamommy Alya05 oy bacım sende travma olmuş o bence, hiç takılma ablaları yemek yerken oturt yanına onlardan göre göre yemeye de alışır çocuklar böyle valla çok hızlı öğrenip büyüyorlar, rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin 💕
demirrleydi_ Alya05 hiç takma o zaman canım seninkiler biyolojik olarak öyle benim kızımda zayıf doğduğundan beri öyle her gelen ne bu hali diyor ne yapabilirim yiyiyorda kilo alamıyor benim suçum mu ama biz anneler yinede rahat edemiyoruz çocuklarımız tombik olsun istiyoruz buda toplum baskısı aslında kilolu bebek sağlıklı bebek diye sokmuşlar kafamıza öylece kalmış