Alya05 valla büyümese benim büyük kızım büyümezdi bak ilk iki ay birer kilo almıştı üçüncü ayda 500 gram 4. Ayda 250 gram 5. Ayda 0 gram 6. Ayda kilo kaybı ve bu kilo kaybı 11 aylık olana kadar devam etti tabi ben çaresiz ordan oraya gidiyorum çalmadığım doktor kapısı kalmadı Urfa’da öğretmenim çocukta 13 sene önce süt alerjisi varmış teşhis edemediler çocuk ne emdi ne yedi emdiğini fışkırtarak kusardı ilk o altı ayda en son İstanbul’da bir prof buldum çapada çocuk gastroentolojinin bölüm başkanı özelde de bakıyordu uçağa atladık geldik, çocuğu tartıya bezle koydu 5900 gram bak 11 aylık adamın gözleri faltaşı gibi açıldı tabi ben zaten 7 aylıkken artık süt alerjisi teşhisini almıştım urfa’da(bu arada daha üç aylıkken ben süt alerjisi olabileceğini söylediğimde doktorlar olamaz demişti pek bilinmiyordu). Kızım dedi bu çocuk besinsiz kalmış neyse bana yol yöntem gösterdi vs ama kızım hep minyon bir bebekti ama bak cidden minyon şimdi koca kız oldu 14 yaşında ha hala yemek konusunda çok seçici beni yorar ama maşallah gayet sağlıklı yani uzun oldu ama korkma o büyüdüyse hepsi büyür diyorum 😄