tu_bii O bizim canımız babamız. Çünkü yorulduğunu saklayıp mutluluğunu bize armağan eder. Eksik olmasın çünkü varlığı çok güzel 😍🫠❣️
sefikaratasturan HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü annemizin zor zamanında hep yanında olan , sevgisini ilgisini eksik etmeyenimiz
nkoldas_ HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü adıyla güven, kollarıyla yuva olandır. Sarıp sarmalayan, arkamızda dağ gibi durandır.”
GaMzeMUmay HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü varlığı güven, bakışları huzurr, dayandığım çınar.
pakizehncr HappyMom o bizim canımız babamız çünkü onsuz evimiz çatısız, yuvamız soğuk, o varken güneş evimizin içinde, o bizim en güçlü dağımız🥰💖🧡
yase0671 O bizim canımız babamız. Çünkü bana sadece baba olmadı; hayallerimi benden daha çok inanarak destekleyen en yakın dostum ve yol göstericim oldu. 👨🏻❤️🙏
yesimarabogluturkan O bizim canımız babamız. Çünkü Can yoldaşımız, en büyük sığınağımızdır. Evin direği, bitmek bilmez o sabrın ve sevginin kaynağıdır.
yagmurmehmett @HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisi her zaman yanımızda, gücü her zaman arkamda benim bizim güvenli limanım karanlıktaki ışığımız babalık ona şimdiden öyle yakışıyor ki iyi ki varsın babamız 💗
gulyavuz HappyMom O bizim canımız babamız çünkü bizi tamamlayan en güzel ve en önemli parçamız🧩🧑🧑🧒🧒
esra3541 “O bizim Canımız Babamız. Çünkü; bizim için elinden geleni yapar en çok bizi sever bizde onu 🤍
damlakrtarslan O bizim canımız, babamız; çünkü görünmeyen güçleri, koruyucu sevgisi ve paha piçilemez merhameti var..
mehdilinurcangmailcom HappyMom O Bizim Canımız Babamız. Çünkü bizim için her zorluğa katlanıyor. Bizim için var oluyor. 🥹👑♥️