mery246 “O bizim Canımız Babamız. Çünkü benim gördüğüm en iyi baba ve beni hiç pişman etmedi onunla evlendiğim için ,şuan ikinci bebeğimizi bekliyoruz hiç endişem yok çünkü eşim gibi bi babası var ve canı pahasına onları sevip koruyup kollayacağına inancım tam. Eşimin babalar günü hep kutlu olsun <3
tugbaozeler O bizim canımız babamız çünkü benim sahip olamadığım babayı da bana verdi .. hem çocuklarıma hem bana baba oldu , iyiki eşim ❤️
Fatime_s HappyMom “O bizim canımız babamız çünki, var olmuşumuzu o sağladı ve onun varlığı bize güven veriyor”
Pkomando111 @HappyMom O bizim canım babamız çünkü; bizi herşeyden herkesten çok seven,bizi koruyup kollayan,etiyle, dişiyle,tirnagiyla çalışıp bize bakan koruyucu sahiplenici… Adı üstünde BABA
mutttluanne HappyMom O bizim canım babamız, çünkü babalık ona çoook yakıştı ❤️ İyi ki varsın babamız ❤️
esmanuralparslan HappyMom o bizim canım babamız çünkü onun arkamızda olduğunu bilmek çok güzel babamızın gücü,korkusuzluğu; bize olan sevgisi çok çok büyük onun kollarının altında olmak güven ve huzur veriyor hayatın tüm zorluklarına rağmen hep arkamızda durandır iyiki varsın babamız🤍
susemesvan HappyMom o bizim canım babamız çünkü bize bakarken gözlerinin içi gülüyor. Onun o kocaman sarılması bile bütün yorgunluğumuzu almaya yetiyor zaten.
Senaaaaaaaaaaa HappyMom O bizim canım babamız. Çünkü onun yanında huzur buluyoruz. Bizim için her türlü fedakarlığı yapıyor. Zaman zaman uzak kalsak da birbirimizden yokluğunu asla maddi manevi hissettirmiyor. Arkamızda hep dağ gibi duruyor.
vandalina O bizim canımız babamız; her zor anımızda yanımızda olan, sevgisini sessizce hissettiren kahramanımız, ömrünü ailesine adayan, varlığıyla huzur veren, yokluğu düşünülünce yüreğimizi burkan değerimiz
zelihaz HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü içimde büyüyen bu minik mucizeyi henüz görmeden kalbiyle saran, bu eşsiz yolculukta ikimizin de elini bir an bile bırakmayan en güzel sığınağımız o. 🤰👶✨
aslihan7 O bizim canımız babamız. Çünkü her koşulda sevgisini ve ilgisini cömertçe bize gösterebiliyor.
aysegulglr HappyMom O bizim babamız; sevdiklerimizden uzakta kurduğumuz yuvada bize aile olmanın anlamını yeniden öğreten, sevgisiyle güç veren, özlemimizi hafifleten ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiren en büyük dayanağımız. ❤️