karaxx O bizim canımız, babamız çünkü; aramızda olmasa da sevgisi her gün bizimle yürümeye devam eder. 🥺🤲🏼
fatimatopcubas HappyMom “O bizim canımız babamız. Çünkü güçlü omuzlarında sevgiyi, şefkati ve güveni taşır.”
mugeker HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü biz düşmeyelim diye kendi yorgunluğunu unutan, yüzümüzdeki bir tebessüm için dünyaları veren kahramanımız o.
zynpkptnyzc @HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü, beni ilk öğrendiğinde titreyen sesini, dolan gözlerini unutamıyorum ❤️
yekbunnn HappyMom o bizim canım babamız çünkü.. herseyin en iyisine en güzeline temiz kalbiyle o layık 🥹🫶
56565656 HappyMom o bizim canım babamız çünkü of bile demden çalışan bizi hiç kimseye muhtaç etmeyen canı pahasına bizi koruyan her daim yanımda olan babalar günün kutlu olsun bitanem 💖
yekbunnn HappyMom o bizim canım babamız çünkü.. herseyin en iyisine en güzeline temiz kalbiyle o layık 🥹🫶
fnurusluuce HappyMom HappyMom "O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizi tamamlayan, guclendiren, evimiz, kalbimiz ve yolumuz babamızdır. Seni çok seviyoruz babamız varlığın kalbimize sevgi, yolumuza ışık”
_ndjfjfj1 “O bizim Canımız Babamız. Çünkü insanın sırtını yaslayacağı bir babası olunca sanki dünyadaki hiçbir şey ona zarar veremez gibi hissediyor."
ozins HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü onun gözleri bize hep aşkla bakar, hayatında ne olursa olsun bize hissettirmez hep bizim mutluluğumuz için kendinden fedakarlık yapıp biz ne istersek onu yapar, iyiki o benim babam dediğiniz dünyanın en iyi babası o çünkü sanki bu dünyaya bize Baba olmak için gelmiş sadece o.. Çünkü bizim babamız bize aşık bize ona aşığız iyi ki o var 😘😘😘🥰🥰
elifkalender HappyMom O Bizim canımız Babamız. Çünkü bizi hiçbir şeyden mahrum bırakmadı,her an yanımızda olduğunu hissettirdi,kendimizi kötü hissetmemize müsade etmedi,her an bizi sevdiğini söyledi,kendisi yanımızda olmadığında bile gölgesi hep üzerimizdeydi…