irem_g HappyMom o bizim canımız babamız çünkü, benim ilk aşkımdı ve doğacak olan bebeğimizin de ilk aşkı olacak. Kötülük dolu bu dünyada iyi bir baba, ebeveyn demek iyi bir gelecek demek… Güzel yarınlara ve sevgili eşime buradan sevgilerle 🩵😇 Best Dad.
hilalsmk38 “O bizim canımız babamız; çünkü sevgisini her zaman hissettiren, zor zamanlarımızda yanımızda olan ve bize güç veren en kıymetli dayanağımızdır.” HappyMom
melikee2506 O bizim canım babamız çünkü ; kendisini düşünmeyip her zaman canıyla başıyla çabalayıp çalışan bir dediği iki olmasın diye gece gündüz demeden hiç dinlenmeyip çalışan kocaman yürekli fedakar Dağ gibi Adam✨Rabbim yokluğunu göstermesin🤲 @HappyMom
gizemsnck O bizim canımız babamız. Çünkü ben yavrumuzu karnımda taşıdım ama o da ikimizi her yere taşıdı, bizi hiç yalnız bırakmadı 🥰🥰
elifkalender O Bizim canımız Babamız. Çünkü bizi hiçbir şeyden mahrum bırakmadı,her an yanımızda olduğunu hissettirdi,kendimizi kötü hissetmemize müsade etmedi,her an bizi sevdiğini söyledi,kendisi yanımızda olmadığında bile gölgesi hep üzerimizdeydi…
ebru_09__ O bizim canımız babamız. Çünkü yorgunluğunu bize belli etmeyen ,sevgi ve şefkatini eksik etmeyen her şeyiyile arkamızda duran hayatımızın kahramanıdır🤍
nupeldamm21 O bizim canımız babamız ,çünkü her düştüğümüzde kaldıran koruyup yollayan sıcacık kollarında bize olan sevgisini hissettiren en mükemmel baba o 😍 HappyMom
venus0 Canımız babamız.. Takvime sığmayan emeğin, kelimelere sığmayan sevgin ve yüreğimize işleyen fedakârlığın için teşekkür ederiz. Senin gibi bir babaya sahip olmak en büyük ödülümüz..🎈