aslihanbbi2 HappyMom “O bizim canımız babamız çünkü ; bir gülüşüyle içimizi ısıtan, yorgunluğumuzu unutturan, sevgisiyle yuva olan en güzel sığınağımız.
bernaferhatbabys bernaferhatbabys HappyMom HappyMom Çünkü onun kalbi bizim bu dünyadaki sığınağımız. Elleri ekmeğimiz, gözleri deryamız, göğsü hiç bitmek bilmeyen merhamet kokan dinlenme durağımız, her şeyimiz, biriciğimiz. İyi ki varsın babamız ❤️
bercembudak HappyMom “ O bizim canımız babamız. Çünkü her zaman bizi koşulsuz sever, her zaman yanımızda olur, sevgisi ve fedakârlığı tarif edilemez.”🤍
yineaylardankasim HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü en büyük yardımcımız. Yetemediklerimize yetenimiz, yükümüzü paylaşanımız, sırtımızı dayadığımız en güvenli dağımız. Boğuldum dediğimizde nefes olanımız. O iyi ki var.
esraayumusakk HappyMom O Bizim Canımız Babamız.Çünkü o bizim koca çınarımız sırtımızı güvenle yaslayabilecegimiz dağımız En Kıymetimiz🥲
mel_kc O bizim canımız babamız çünkü….. Kalbimizin kan pompası O bizim varoluş sebebimiz İyiki Var ❤️❤️🪴🍬
kardelen_ozbek00 Babamızı çok seviyoruz o bizim her şeyimiz Allah başımızdan eksik etmesin babamızı 🫂🥰😍
kubraozanakman HappyMom HappyMom O bizim canımız babamız çünkü kalbindeki şefkat ve merhamet başka hiçbir şeyde yok 🥰♥️
Beyzanurgg HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü kendinden daha önce hep bizi düşünür. Yüzümüzde tebessümler oluşturmak için uğraşır
merve51_ HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü ………” Hayat yolunda bana her zaman rehber olan, güçlü omuzlarıyla beni koruyan canım babam… Varlığın en büyük huzurum. Babalar Günün kutlu olsun!"❤️🫶
gzmgokmen O bizim Canımız Babamız. Çünkü bu Dünya’da herşeyi biziz ve hissetmediği sahiplenilme duygusunu bize hissettiriyor 💕
Elifcey8 HappyMom O bizim canımız babamız, Gülüşüyle içimizi ısıtan, Daha bizi görmeden seven, Her günümüzü güzelleştiren, Yanımızda olduğu için şanslı olduğumuz adam. Seni çok seviyoruz baba. ❤️