neslihanngunes HappyMom O bizim canım babamız çünkü güven veren kolları bizi hep evimizde hissettirir ♥️
haticedn HappyMom HappyMom o bizim canımiz babamiz çünkü arkamızda dağ önümüzde yol olanımız seni çok seviyoruz 💙
cansu_efnan O bizim canımız babamız çünkü; her şeyimize en öncen o koşar sevgisini ve güvenini eksik etmez 🥰 eabbim başımızdan eksik etmesin 🤲
gamzeliiigmz O bizim canımız babamız çünkü dünyadaki en değerli insan elleri hep üzerimizde bize bişey olsa dünyası değişen biz için var olan biricik babamız 💙💙💙
iremkayaaa HappyMom ‘ ‘O bizim Canımız babamız. Çünkü biz birlikte bütünüz. Bizi tamamlayan, yuvamızın baş kahramanı. En güvenli dağ, en güvenli yol..
hazalyuksel O bizim Canımız Babamız. Çünkü hayat bize ne kadar zor davranırsa davransın, onun sesi “Ben buradayım” demeye hep yetti 💙
umutmelisa_67gmail O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisiyle bize güç veren, emeğiyle yolumuzu aydınlatan, her zaman yanımızda olan en büyük dayanağımız kahramanımızdır.İyi ki varsın babamız, seni çok seviyoruz.”
ebrulii65 HappyMom o bizim canım babamız çünkü"tek gerçeği biziz ve bizim için çok fedakarlık yaptı❤️
LeylaArda O bizim Canımız Babamız. Çünkü sevgisi hiçbir kelimenin anlatamayacağı kadar büyük, yeri ise hiçbir zaman doldurulamayacak kadar özeldir.
nidyaeb HappyMom Çünkü tüm olumsuzluklara tüm zorluklara onsuz göğüs geremezdik. Bir oğlum olacak, çünkü bu dünyaya babası gibi çook adam lazım 🤍
nevruzun Babam; ilk kahramanım , en büyük destekçim ve en güvenli limanımsın . Varlığın bana her zaman güç verdi . Seni çok seviyorum . Babalar günün kutlu olsun
thememphisred @HappyMom “O bizim canımız babamız çünkü kahramanların sadece masallarda yaşamadığını bize gösterdi.”