ecossss O bizim canımız babamız. Çünkü evin her zaman dört duvarı ve bir çatısı yoktur. Bazı evlerin de kafanı yasladığın kocaman göğsü olan bir babası, eşi vardır. Huzurla nefes aldığın bir yuvadır, hep güven ve sevgi verir. İyi ki vardır.
eslem2121 HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü sevgisini bazen bir bakışıyla, bazen sessizce verdiği emekle gösterir. Yorulsa da belli etmez, düşsek ilk o uzanır. Bizim en güvenli yerimiz onun varlığı…” 💜
busesahin HappyMom “O bizim canımız, babamız. Çünkü hayatın her anında arkamızda duran, sevgisini hiç eksiltmeyen, kalbimizin en güzel köşesinde yer alan adamdır.” 🎀🥰🥹💙
baby_yilmaz HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü kalbi yorulsa da sevgisi hiç eksilmeyen en kıymetli limanımızdır.
bymiraymom HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü sadece bugünün değil, evladımızın gelecekte arkasına dönüp baktığında göreceği en büyük şansı, en güçlü dağı ve en büyük dostu 😍 İyi ki..♥️
umransari-2008 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü gece gündüz her anımızda sıcacık kalbiyle sımsıkı kollarıyla hep yanımızda ♥️
satirarasi HappyMom O bizim Canımız Babamız çünkü hepimizin geleceğini düşünen, hep şefkatle bakan, her adımımızda bize inanma gücü veren tek kahramanımız 🧸
kami_95 HappyMom kilometrelerce uzakta olsa da kalbi hep bizimle atıyor. Bizim için çalışıyor, emek veriyor, bizi düşünüyor ve her gün özlemimize rağmen ailesi için mücadele ediyor.
halil4343 O bizim babamız çünkü dünyanın tüm yükünü omuzlarında taşırken bize sadece sevgisini ve huzurunu hissettirendir.
ilaydakrslnn “O bizim Canımız Babamız. Çünkü benim olduğu gibi kızımızında ilk aşkı olucak🥹hergün değişen bedenimi bana sevdiren dalgalı duygularıma başedip üstüne beni çoook mutlu eden güzel insan iyiki girdin hayatıma herşeyim oldun 💖
kbrakcc19 HappyMom o bizim canım babamız çünkü bizim yerimize herşeyi düşünen evimizin yükünü sırtlayan bizim için en iyisini ve elinden gelenin fazlasınk yapan çınarımız💕
asel4040 HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü biz onların hiç büyümeyen halen gözlerinde bir çoçuk eli hep üzerimizde arkamızda dağ gibi duran varlığı ile gurur duyduğumuz evlatlarıyız iyiki varlar.
nazaner HappyMom O bizim canımız babamız çünkü sevgisiyle yuvamızı yuva yapan, varlığıyla bize güç veren en kıymetli insan."
ZeroKado HappyMom O bizim canımız babamız çünkü sevgisiyle büyür, desteğiyle güçlenir, varlığıyla huzur buluruz. ❤️