emine1309 Devlete gitmiyorum ama özelde 11+3 de tahminde bulunun demiştim kemik yapısı ve nub açısından kız demişti, 13. haftada fetal dna testimizde kız çıktı doktor iyiyse biliyor ama devlete giden arkadaşlarım 16. haftada öğrenmişti
buketdeniz19 hulyagok1 Devlet hastaneleri genelde geç söylüyor diye biliyorum canım ben 12. Haftamda fetal dna testi ile öğrenmiştim
beybun04 hulyagok1 ben 8. Haftadan beri perinatolojiye gidiyorum söylemiyordu 12.haftamda rahatsızdım diye aynı hastanede akşam vardiyasına kadın doğuma gittim erkek demişti bu gün 20+3 oldum ve bu gün daha yeni perinatoloji doktoru erkek olduğunu söyledi.
karyarzgr hulyagok1 15. Haftada erkek dendi acaba değişme olur mu yaşayan var mı bu durumu 1 Temmuz da detaylıya gideceğim merak ediyorum hangisi olursa kabulüm tabiki ama yanılma payı çok olunca bazılarında acaba mı diyorum 🌸
hulyagok1 karyarzgr benim arkadaşıma özelde erkek dediler devlet hastanesinde kız dediler 2 hafta önce doğum yaptı kız oldu Bir arkadaşım daha vardı ona da devlet hastanesinde ikiz ve ikisi de erkek demişlerdi o da doğum yaptı tek bebek ve kız ikisine de şaşırmıştık gerçekten yani demek istediğim bazen gerçekten değişme oluyor ya da yanlış görüyorlar bilemiyoruz
hulyagok1 beybun04 çok geç öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin inşallah umarım benimki o kadar bekletmez 😃😅
beybun04 hulyagok1 işte demek istediğim devletle alakalı değil doktorla alakalı evet kendim de sormuyorum açıkçası ilk çocuk ne olacağı fark etmez bide sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bana yeter dedim bu gün kendisi sordu öğrenmek ister misin diye evet dedim.
karyarzgr hulyagok1 ay anlasam yüzde seksen erkek diyorlar bende detaylıyı bekliyorum vallaaa birşeyler almak için
hulyagok1 beybun04 tabiki önceliğimiz sağlıklı olması bende şuan ikinci gebeliğimdeyim hiç merak etmiyordum hatta doğuma kadar öğrenmesem ki sürpriz olur diye düşündüm etraftakiler sürekli öğrenmişsin saklıyorsunuz vs deyince o yüzden öğrenmek istiyorum bide sürekli sorulunca ister istemez merak uyundi her neyse de sağlıkla gelsin vakitlice gelsin ilkinde erken doğum yaptım inşallah öyle olmaz vakitlice gelir
beybun04 hulyagok1 rabbim hayırlı evlatlardan eylesin sağlığı sıhhati yerinde olsun hayırlı zamanda doğsun inşallah gerisi önemli değil🌸
karyarzgr hulyagok1 orası öyle tabiki de emin olsam o a göre alışveriş istiyorum hep ortak renk de almak istemiyorum tam cinsiyete uygun takım bakamadım henüz