fatoss_ hulyagok1 devlet hastanesi bana kemik yapısına göre kız dedi iki defa hatta 11+3 de bunu söyledi şimdi 14+6 haftalığız 16. 17 de net söylerim dedi
karyarzgr hulyagok1 14 de emin olmadılar biri kız biri erkek dedi 15 de erkeğe ağırlık verdiler ama ben detaylıyı beklicem emin olmak adına birazda bebeğe bağlı göstermesiyle alakalı
hulyagok1 karyarzgr sağlıkla gelsin inşallah bende iki hafta sonra gidicem nasipse kontrole inşallah söylerler
hulyagok1 leblebi_ ilk gebeliğimde devlet hastanesinde 17 haftada öğrenmiştim bakalım bunu kaçıncı haftada öğreneceğim
yesman leblebi_ valla bizim burada ki devlete kalsa doğduğun da öğrenecek cinsiyetini mal gibiler aynı bende özele gidip öğrendim 19 haftalıkken
busesahin leblebi_ özele gidicem tam 12+0 olcam son adete göre gelişime göre 12+2 olcam söylermi sorsam acaba
Esma006 hulyagok1 devlet 16.hafta ben geçen yıl 13+3 de oğlumu öğrendim özel de devlete de yine emin olmak için gittim 16 dediler
ipeksakarya Canım ben de 13 haftalık hamileyim dün doktora gittim cinsiyeti in sordum detaylı ultrason için20 ağustosa gün aldım orada öğrenirsin dedi resmen 22 haftalıkken öğrenmemi istiyor 😣 burada görüyorum millet daha 11 inci haftadan öğreniyor 😔
nur_kygsz Ben özelde 14. haftammda net bir şekilde gördüm dün 18. haftamdı bir devlete de kontrole gitmek istedim ilk ve son olacak galiba hâlâ göremediğini söyledi yani devleti beklemeyin bence çok merak ediyorsanız