1melekannesi3858 mdc0860 valla bende kiloluluyum ama tekmelerini bazen çok güçlü hissediyorum bazen az hareket olarak da artık sadece tekme atiyo gibi 🤣🤣🤣
1melekannesi3858 deniss_ bence gayet iyi neyi sorun yapıyorsun ki doktorun kenardan bağlı olduğu için bebeğine zararı olabilir beslenemez dedi mi demedi ise takma bence
deniss_ 1melekannesi3858 demedi canim ama kan akışı açısından sorun olabilir mi flnndedim evet dedi bide burdakilerden kişilerde okudum da beslenme seyini ama haklısın Allah a bıraktık naoalim inşallah binsorun olmadan doğar
1melekannesi3858 mdc0860 valla benim ki güçlü tekmelerini anlıyorum bı tek onun harici anlamıyorum valla bu ara
nrbrkx38 1melekannesi3858 hareketlerini tekmelerini dışardan da görebiliyor musunuz bende 23 haftalığım dışardan baya belli oluyor hareketleri birkaç videosunu bile çektim baya ben buradayım diyor erken mi oldu acaba bizimki yoksa normal mi
1melekannesi3858 nrbrkx38 zayıf isen anliyorsundur bende kilo var dışardan daha anlamıyorum ama elimi koyduğumda tekme attığını anlıyorum normal hareket ettiğini dışardan da görüyorum ama tekmesini anlmadim.daha
1melekannesi3858 leylalin yoo nornal doğuma engel değil kız kardeşim de hamile onun da plesenta önde ama normal doğum yapabilirsin dediler ama benimki sezaryen çünkü ilk gebelikte sezaryen di bundada aynı
nrbrkx38 1melekannesi3858 zayıfta değilim aslında her gittiğimde doktor göbek bölgen çok yağlı diyip duruyor plesenta arka duvardaymış belki de ondan erken hissettim ben